Kesän parhaat keskustelut käydään Kesäterassilla – uutena juontajakasvona Antero Mertaranta!

11:16
Viime kesänä Aku Hirviniemi paljasti Kesäterassi-ohjelmassa menneensä kihloihin Sonja Kailassaaren kanssa.

Tuija Pehkonen ja Lorenz Backman luotsaavat Kesäterassia yhdessä jo viidettä vuotta. Tänä vuonna Allas Sea Poolille saapuu myös oman juontoviikkonsa Kesäterassilla vetävä Antero Mertaranta. 

MTV:n kesäohjelmiston lämminhenkinen keskusteluohjelma Kesäterassijatkuu uusin jaksoin heinäkuussa, maanantaina 5.7. kello 19.30. Ohjelmaa seurataan arki-iltaisin maanantaista perjantaihin. Kesän mielenkiintoisimmat vieraat ja puheenaiheet tarjoillaan jälleen Allas Sea Poolin terassilta Helsingin keskustasta.

Kesäterassin juontavat tuttuun tapaan Lorenz Backman jaTuija Pehkonen. Uutena kasvona Kesäterassilla nähdään tänä kesänä erityisesti jääkiekkoselostajana tunnettu juontaja Antero Mertaranta, jolla on oma juontoviikkonsa kauden lopuksi, 2.–6.8. nähtävissä jaksoissa.

Kesäterassin vieraslista on tälläkin tuotantokaudella erittäin monipuolinen ja kattava. Jututettavina nähdään muun muassa Erika Vikman, Haloo HelsinginElli ja Jere, Maija Vilkkumaa, Sofi Oksanen, Paavo Arhinmäki, Konsta Hietanen, Christoffer Strandberg, Henri Alén, Kari Aihinen ja Jaakko Saariluoma, Jarkko Nieminen, Roope Salminen, Hanna Gullichsen, Mauri Kunnas, Jethro Rostedt, Markus Selin, Tommi Korpela, Sami Hedberg jaSaija Tuupanen,Jukka Hildén ja lukuisia muita! 

Lorenzille ja Tuijalle Kesäterassi on tuttu kesäduuni. Kaksikko tekee ohjelmaa yhdessä jo viidettä kautta. Hyväntuulinen parivaljakko odottaa innolla uutta kesää yhdessä.

– Olemme Tuijan kanssa aika erilaiset persoonat, kuin yö ja päivä. Tulemme kuitenkin loistavasti toimeen, ja Tuija on paras juontokaveri, mitä pystyy kuvittelemaan! Tuija on tosi pro, tinkimätön tyyppi. Meitä yhdistää samanlainen intohimo työn tekemiseen, Lorenz Backman kertoo.

– Mutta Tuija leijuu välillä aika korkealla, ja joudun vähän tiputtelemaan sitä maan tasalle, Lore velmuilee.

Tuija Pehkonen lähtee odottavaisena ja hyvillä mielin uuteen Kesäterassi-kauteen. Hän kehuu Kesäterassin olevan edelleen yksi hauskimmista työprojekteista, ja viides vuosi ohjelman parissa on juontajasta mahtava juttu.

– Nyt kun on ollut taas vuoden breikki Loresta, niin on hauska päästä näin kuplivan seuran kanssa tekemään töitä. Hän on aivan sekopäinen kollega, ja saa minussakin esiin kreisejä piirteitä, Tuija naurahtaa.

Kesältä molemmat odottavat hyviä keskusteluita vieraiden kanssa. Koska keskustelutuokiot ovat puolituntisessa ohjelmassa lyhyitä, sekä Loren että Tuijan mainitsema korkea työmoraali nousee tärkeään rooliin, jotta vieraan kanssa päästään heti asiaan.

– Kaiken a ja o on hyvä taustatyö. Jokaisessa ihmisessä on jotain mielenkiintoista. Mutta jos sitä yhdessäoloa ja läsnäoloa ei pystytä rakentamaan, niin haastattelusta ei tule mitään, Lore sanoo.

– Kyllä ne hyvät taustatyöt ovat avainasemassa. Ja se on aina lähtökohta, että vieras lähtisi hyvillä mielin myös pois meidän luota. Toivon, että sekä katsojille että vieraille jää ohjelmasta hyvä mieli, Tuija komppaa.

Kesäterassin ensikertalainen, mutta juontajana jo konkari Antero Mertaranta odottaa kesältä tietysti mielenkiintoisia vieraita.

– Ja niitä hyviä, suorastaan hekumallisia keskusteluja! Luotan, että vierailla on hienoja tarinoita.

Oman juontoviikkonsa aihelistan ”Antza” kertoo kuvaavan hänen ominta sisintään.

– Aiheet käsittelevät politiikkaa, musiikkia, räpsäys pitää olla urheiluakin. Vieraskattaus on hyvin poikkitaiteellinen! Toiveena on, että saisin sen koko kirjon esiteltyä, mikä kaikki minua kiinnostaa. Aika on lyhyt mutta toivon että näillä vierailla se onnistuu, hän summaa.

Antero Mertarannan kanssa Kesäterassille juttelemaan saapuvat muun muassa JerejaNanna Karalahti sekä Timo Soini.

Kesäterassi arki-iltaisin ma 5.7. klo 19.30 alkaen mtv-palvelussa ja MTV3-kanavalla. Ohjelma on katsottavissa myös C Moressa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja