Mainos

Kesäkurpitsa-puolukkakakku

  • 1,5 dl ohrakasta
  • 3,5 dl vehnäjauhoja
  • 1,5 dl sokeria
  • 1,5 dl fariinisokeria
  • 1 tl soodaa
  • 0,5 tl leivinjauhetta
  • 2 tl vaniljasokeria
  • 1 tl minttua
  • 200 sulatettua margariinia
  • 2 dl piimää
  • 4 dl puolukoita
  • 4 dl raastettua kesäkurpitsaa
  • Kuorrutus:
  • 200 g maustamatonta tuorejuustoa
  • 0,5 dl sokeria
  • 0,75 tl vaniljasokeria
  • Pinnalle:
  • Puolukoita

Voitele ja korppujauhota irtopohjainen pyöreä kakkuvuoka (24 cm). Sekoita kuivat aineet keskenään. Lisää sulatettu rasva, piimä, puolukat ja karkeaksi raastettu kesäkurpitsa. Sekoita. Kaada taikina vuokaan ja paista uunissa 170 asteessa 30-40 minuuttia. Kokeile kypsyys. Anna kakun jäähtyä ja kumoa tarjoiluvadille. Vatkaa tuorejuusto ja sokerit kuohkeaksi. Levitä seos jäähtyneen kakun päälle ja koristele puolukoilla.

Vinkki: mausta taikina jauhetulla kanelilla ja tuoreella inkivääriraasteella.

Mainos

Lisää aiheesta
    Mainos

    Suosituimmat videot

    Mainos

    Uusimmat

    Mainos
    Mainos
     

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.