Kesä kukkii uusissa kodintekstiileissä

Hyvästele harmaat lakanat ja kiikuta paksut untuvatäkit komeroon! Finlaysonin pirteät uutuudet riemastuttavat raidoilla, kukilla ja kirkkailla väreillä. Kesän vuodetekstiilejä täydentävät Familonin ilmavat ja kevyet peitteet.

Jaana Reinikaisen suunnittelema Kesä-pussilakanasetti raikastaa kesävuoteen sinisillä, vihreillä ja punaisilla ruuduillaan. Maija Fagerlundin Päiväuni-kuosi toistaa kesän kirkkaimpia värejä leikittelevien perhosten avulla. Pussilakanoista voi valita joko rauhallisemman sinisen tai kirpeän vihreän punaisella piristettynä.

Paksut untuvapeitteet kannattaa ilmojen lämmetessä vaihtaa hengittäviin kevytpeitteisiin. Familonin uudet ilmavat ja kevyet peitteet sopivat kesäkotiin ja mökille.

Ultra-sarjassa on saatavana hengittävä kevytpeite normaalin kokoisena ja tuplaleveänä. Miellyttävän kuohkea Princess-sarjan kevytpeite siirtää kosteutta uuden Cirrus®-täytteen ansiosta. Perhe-sarjan kevytpeitteen valmistuksessa on käytetty osin uusiokuitua.

Hieta-froteepyyhkeessä kirkkaat värit näyttäytyvät kauniissa raidoissa. Lotta Mäkisen suunnittelema normaalia kookkaampi pyyhe toimii loistavasti rantapyyhkeenä.

Teksti: MTV3

Kuvat ja lähde: Finlayson

Lue myös:

    Uusimmat