Mainos

Kendra Wilkinson: Aviomieheni muutti työn perässä

Kendra Wilkinson tekee parhaansa saadakseen avioliittonsa pysymään toimivana. Kovaa yritystä tarvitaan, sillä Wilkinson ja hänen aviomiehensä asuvat nyt erillään. Välissä on tuhansia kilometrejä.

Kendra Wilkinson ei ole välttynyt kyyneliltä ja sydänsuruilta jäätyään käytännössä yksinhuoltajaksi. Mallina ja tv-kasvona tunnetun naisen elämä kääntyi päälaelleen, kun hänen aviomiehensä Hank Baskett siirtyi pelaamaan Philadelphia Eagles -joukkueesta Minnesota Vikingsiin.

Aviopari päätti muuttaa erilleen, sillä Wilkinsonia Minnesota ei houkutellut. Sen sijaan hän pakkasi tavaransa, otti 11 kuukautta vanhan poikansa mukaan, ja muutti Los Angelesiin. Päätös ei ollut helppo.

– Tuntuu pahalta, ettei Hank ole enää kanssani. Muuttaminen koko maan toiselle puolelle saa minut ajattelemaan omaa äitiäni, joka kasvatti minut ja veljeni yksin. Hank ei tule olemaan Minnesotassa loppuelämäänsä, mutta niin kauan kun hän ei ole fyysisesti rinnallani, tunnen olevani yksinhuoltaja.

Kendran koti on Kaliforniassa

Wilkinson halusi Los Angelesiin, koska hän tuntee kuuluvansa länsirannikolle.

– Vaikka voisin tutustua uusiin ihmisiin Minnesotassa, tunnen kuitenkin, että kotini on täällä. Perheeni ja ystäväni asuvat kaikki täällä.

Wilkinson kertoo tunteneensa itsensä syvästi loukatuksi, kun hänen aviomiehensä kertoi sopimuksesta Minnesota Vikingsin kanssa.

– Se tuntui hirveältä. Tunsin itseni yksinäiseksi, kun hän lähti. Hän on minulle kaikki kaikessa, eikä kukaan voi täyttää hänen jättämää tyhjyyttä sisälläni. Olen itkenyt paljon.

Suuri tukiverkosto auttaa Wilkinsonia jaksamaan, mutta kukaan ei voi korvata aviomieheni paikkaa.

– Olemme menossa viettämään kiitospäivää, Hankin 1-vuotissyntymäpäivää ja joulua pieneen hotellihuoneeseen Minnesotaan. Vain sillä on nyt väliä minulle.

MTV3/Helmi

Lähde: huffingtonpost.com

Kuva: Getty Images

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.