Kehuttu Leijonat-pakki joutui katsomoon – Jukka Jalonen kertoo, miksi

Pitkin jääkiekon MM-kisoja kehuttu Suomen vahvarakenteinen puolustaja Mikael Seppälä joutui sivuun MM-välierästä Yhdysvaltoja vastaan. Leijonien päävalmentaja Jukka Jalonen puhuu nyt Seppälän tilanteesta.

Seppälä ei harjoitellut perjantaina joukkueen mukana Tampereella, ja lauantaina hän oli Suomen 4–3-voittoon päättyneestä Yhdysvallat-välierästä ulkona.

– Hänellä on pieniä vaivoja, mutta varmaan hän voisi fyysisellä tasolla pelata huomenna. Meidän täytyy miettiä, tehdäänkö muutoksia vai mennäänkö samalla, mutta tuskin tämä vamma estää hänen pelaamistaan huomenna, Jalonen viittasi loppuotteluun, jonka Suomi tulee tahkoamaan Tshekkiä tai Kanadaa vastaan.

Seppälän pois jääminen oli Jalosen mukaan varotoimenpide.

– Jos olisikin tullut loukkaantuminen, meillä olisi ollut heti vähän vähemmän äijiä. Tehtiin näin. Kaikkihan tänään suoriutuivat hyvin. Ei meillä siellä heikkoja lenkkejä ole. Jos muutoksia joudutaan tekemään, ei ole ihan helppo homma.

Paluun pelaavaan pakistoon välierässä teki kaksi ottelua huilannut ja kesken MM-kisojen sairastellut Sami Vatanen. Vatanen kihautti 3–2-maalin ja oli alustamassa Joel Armian viimeistelemää 4–2-osumaa.

Lue myös:

    Uusimmat