Kauriin vuosihoroskooppi 2021

Kauriin vuosihoroskooppi 2021: Parisuhteessa elävien kauriiden kannattaa keskittyä luottamuksen rakentamiseen. Tähdet ovat työasioissa puolellasi, mutta välillä voi silti tulla hieman takapakkia.

Rakkaus

Rakkaudessa vuosi 2021 on kauriille varsin suotuisaa aikaa. Rakkautta on ilmassa, eikä uuden suhteen syntyminenkään tunnu ollenkaan mahdottomalta.

Sinkkukauriit ovat etsineet rakkautta jo kauan. Alatkin miettiä, onko etsiminen enää kaiken vaivan arvoista. Ehkä sinun ei kannata tuhlata kaikkea aikaasi ja energiaasi epätoivoiseen etsimiseen. Suuntaa sen sijaan huomiosi itseesi ja kaikkeen kivaan tekemiseen. Elämäsi rakkaus voi tulla yllättäen vastaan silloin kun kaikkein vähiten odottaisit.

Parisuhteessa elävien kauriiden kannattaa keskittyä luottamuksen rakentamiseen. Jollet luota kumppaniisi, voitte etääntyä vähitellen toisistanne. Uskalla puhua asioista, jotka vaivaavat sinua. Kun löydätte keskinäisen luottamuksen ja ymmärryksen, rakkautenne vahvistuu ja vuodesta tulee oikein romanttinen ja intohimoinen.

Perhe

Perhe-elämässä kaikki ei mene tänä vuonna aivan niin hyvin kuin toivoisit. Perheessäsi voi olla monenlaisia vaikeuksia, mutta vaikeudet myös yhdistävät, ja yhdessä niistä selviätte. Sitä paitsi perheenjäsenet tukevat toisiaan silloinkin, kun ystävät kääntävät selkänsä.

Työ ja ura

Tähdet ovat työasioissa puolellasi, mutta välillä voi silti tulla hieman takapakkia. Suunta on kuitenkin oikea, ja pienet hidastukset kannustavat sinua etenemään jatkossa vieläkin määrätietoisemmin. Ennen vuoden loppua saatkin täytettyä työtä koskevat toiveesi ja pääset luomaan uraasi aivan uudella tavalla, rohkeasti ja luovasti.

Raha

Rahatilanteesi on tänä vuonna varsin hyvä. Sinulla on varaa myös pieniin ylellisyyksiin, mutta älä silti sorru järjettömään tuhlailuun. Sinä et tarvitse kaikkea kivaa, minkä näet. Sitä paitsi on viisasta panna osa rahoista säästöön ja mielellään myös poikimaan. Varo kuitenkin tekemästä omin päin mitään suuria riskisijoituksia, vaan kysy ensin neuvoa asiantuntijoilta.

Opiskelu

Kauriiden opinnot sujuvat hyvin vuonna 2021. Saavutat niin hyviä tuloksia, että hämmästyt itsekin. Aiemmin vaikeat asiat tuntuvat nyt selkeiltä ja ymmärrettäviltä. Sinulla onkin todella hyvä vauhti päällä. Älä anna kenenkään tulla katkaisemaan sitä, vaikka kaverit houkuttelisivat sinua muihin rientoihin.

Terveys

Pientä terveydellistä vaivaa saattaa tulla ja mennä vuonna 2021, mutta ei mitään sen vakavampaa. Stressi sen sijaan voi kasvaa välillä yllättävänkin suureksi. Kunhan vain muistat levätä tarpeeksi ja ulkoilla raittiissa ilmassa, niin mielesikin rentoutuu.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja