Kauriin vuosihoroskooppi 2020

Sinun perheessäsi vallitsee tänä vuonna rauha ja tasapaino. Tämä vuosi on hyvin työntäyteinen. Joudut lisäksi matkustamaan työn takia paljon sekä kotimaassa että ulkomailla!

Rakkaus

Rakkaudessa ovat pääosassa tunteet, ei järki. Luota siis tunteisiisi, äläkä pelkää näyttää sisimpääsi ja haavoittuvuuttasi kumppanillesi. Älä yritä myöskään hallita rakkautta, vaan anna sen virrata vapaasti.

Jos olet elänyt viime ajat etäsuhteessa, tuo vuosi 2020 sinulle ja rakkaallesi mahdollisuuden päästä viimein oikeasti yhteen, joko samalle paikkakunnalle tai peräti saman katon alle.

Sinkuille vuosi ei ole ehkä kaikkein paras unelmien kumppanin löytämiselle. Väkisin etsimällä sinä et häntä löydäkään. Todennäköisimmin hän tulee vastaan silloin, kun sinulla ei ole pakonomainen haku päällä, vaan pystyt olemaan oma rento ja valloittava itsesi.

Perhe ja ystävät

Sinun perheessäsi vallitsee tänä vuonna rauha ja tasapaino. Sinua itseäsi tosin hieman harmittaa, ettet voi antaa läheisillesi niin paljon aikaa kuin haluaisit. Voit ehkä joutua välillä olemaan pidempiäkin aikoja erossa perheestäsi. Sinä itse todennäköisesti kärsit siitä kuitenkin enemmän kuin he.

Työ ja ura

Tämä vuosi on hyvin työntäyteinen. Joudut lisäksi matkustamaan työn takia paljon sekä kotimaassa että ulkomailla. Työ voi saada sinut myös muuttamaan toiselle paikkakunnalle joko tilapäisesti tai ehkä jopa kokonaan.

Työtä etsiville kauriille vuosi ei ole kovin suotuisa. Työtä ei ole todellakaan helppo löytää. Jos sinulle tarjoutuu jokin työmahdollisuus, sinun kannattaa tarttua siihen aikailematta, ennen kuin joku muu nappaa työn nenäsi edestä. Työ ei ehkä ole aivan sitä, mistä olet aina unelmoinut, mutta jokainen työ vie sinua lähemmäksi unelmaasi, ja ainakin sinulle maksetaan työstä palkkaa!

Raha

Tänä vuonna sinulla on paljon rahanmenoa, ja rahanreiät tuntuvat vain lisääntyvän vuoden edetessä. Se voi stressata sinua todella paljon. Sinun kannattaakin tehdä välittömästi stoppi tuhlailulle ja panna mieluummin rahaa säästöön vielä huonompien aikojen varalle.

Vasta syksyn puolella alat saada raha-asiat jälleen hallintaasi.

Opiskelu

Kauriit rakastavat opiskelemista. Opiskelu voisi olla sinulle jopa elämäntyö. Saatuasi yhden tutkinnon valmiiksi, alat suunnitella seuraavaa, ellet sitten ole jo ehtinyt uusia opintoja aloittaa. Jos olet haaveillut opiskelusta ulkomailla, on tämä vuosi sopivaa aikaa ryhtyä tekemään haaveestasi totta.

Hyvinvointi

Tänä vuonna olet varsin vastustuskykyinen, ja niinpä flunssat ja muut tartuntataudit kiertävät sinut kaukaa. Väsymys sinua sen sijaan voi vaivata, mutta siitä selviät, kun muistat levätä tarpeeksi ja liikkua raittiissa ilmassa.

 

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja