Kauniiksi oluen ja käärmehieronnan avulla?

Kauneuden eteen täytyy kärsiä, mutta miten pitkälle sinä menisit saadaksesi nuorekkaan ihon tai siloisen hipiän?

Linnunulosteilla ja käärmeen myrkylläkö kauneutta? Stylelist.com listasi outoja kauneustuotteita.

Erilaista kauneutta luonnosta

Vuonna 2009 Michael Todd Cosmetics -niminen firma lanseerasi kauneustuotteen, jonka pääasiallinen aineosa on etanan erittämä lima. Puhdistetun etanan eritteen kerrotaan omaavan erityisiä puhdistavia ominaisuuksia, ja sen luvataan poistavan ryppyjä ja kiinteyttävän ihoa.

Vuosisatojen ajan japanilaiset geishat ovat käyttäneet satakielenulostetta poistaakseen ihohuokosistaan myrkkyjä ja tasoittaakseen ihon väriä. Nyt vanha hoito on modernisoitu: linnun uloste steriloidaan UV-valon avulla, ja levitetään sitten kasvoille. David ja Victoria Beckhamin kerrotaan olevan tämän hoidon faneja.

Israelilainen Ada Barak's Carnivorous Plant Farm tarjoaa turistien viihdykkeeksi paitsi lihansyöjäkasveja tositoimissa, myös käärmehierontaa. Toimenpiteen aikana useita käärmeitä luikertelee potilaan paljaalla iholla. Käärmehieronnan kerrotaan auttavan jopa kroonisiin ongelmiin, kuten päänsärkyyn ja kireisiin lihaksiin.

Myös käärmeen myrkky kaunistaa. Syn-Ake on synteettinen aine, jonka tarkoitus on matkia käärmeen myrkyn halvauttavaa vaikutusta ja suoristaa rypyt väliaikaisesti.

Kala-jalkahoito on luonnon oma tapa päästä eroon känsistä! Hoidettavan jalat upotetaan karppialtaaseen, ja pienet kalat syövät pois ihon kovettumat ja känsät. Hoidossa käyneet ovat ilmoittaneet, että kalakäsittely tekee jaloista pehmeät ja sileät.

Olutta ja semennestehoitoa

Norjalainen firma syntetisoi antidioksidantin kasvohoitoa varten. Kyseinen ainesosa löytyy hyvinkin läheltä, nimittäin ihmisen spermasta. Kasvohoidon luvataan silottavan ihon uurteita.

Olutkylpy kaunistaa? Kyllä, ainakin jos prahalaista Chodovar Family Brewerya on uskominen. Erityinen olutkylpy kestää 20 minuuttia, ja sen uskotaan ravitsevan ihoa. Jos haluat hoidoltasi jotain makeampaa, kokeile suklaakylpylää The Hershey -hotellissa. Tarjolla on suklaahierontaa, likoamista suklaassa, manikyyreja ja pedikyyrejä – suklaalla ryyditettyinä, tietenkin.

Kenties kummallisin kauneudenhoitometodi on kuitenkin ihmisen kasvutekijöiden tuottaminen vastasyntyneiden ympärileikatuista esinahoista. Vastasyntyneen sidekudossolut ovat erittäin uusiutuvia, ja siksi niitä voidaankin käyttää haavojen parantamiseen – tai ryppyjen torjumiseen. Nämä pienet ihokappaleet menisivät muuten roskiin, joten ne voidaankin lahjoittaa laboratorioille vanhempien suostumuksella.

MTV3/Helmi

Lähteet: Thefrisky.com, Stylelist.com

Kuvat: Shutterstock, Maarit Rasi

Lue myös:

    Uusimmat