Kauneusvloggarille kritiikkiä videosta – opetti, kuinka tehdään “kotirouvan” kiharat unelmamiehen nappaamiseksi: "Joillain ihmisillä ei ole yhtään huumorintajua"

Uusiseelantilaisnainen on saanut kritiikkiä julkaistuaan videon "unelmamiehen nappaamiseksi". Naisen mielestä kriitikot eivät ole ymmärtäneet vitsiä.

Uudessa-Seelannissa syntynyt, nykyisin Australiassa asuva Sally Jo, jakoi syyskuussa YouTube-tilillään videon, jolla kertoi vinkit "kotirouvan" kihariin, kertoo News.com.au.

Yllä olevalla videolla vloggari näyttää, miten luodaan täydellisen pehmeät kiharat, joita hän kuvailee "vaimomaisiksi". Opasvideon hän nimesi sanoilla: "Kotirouvan hiukset -tutoriaali, houkuttele unelmien aviomiestäsi."

"Yritätkö viedä meitä takaisinpäin 50 vuotta?"

Videolla Sally näyttää, kuinka luodaan upeat kiharat ennen kuin ne harjataan hellästi auki, jolloin lopputulos on pehmeän laineikas.

– Kuin saisit jokaisella harjanvedolla uuden, potentiaalisen aviomiehen, koska ne ovat vain niin kimmoisat, nainen ihastelee hiuksiaan.

Videon katsoneet ovat kuitenkin ottaneet nokkiinsa sen nimestä. Monen mielestä nainen lähettää väärää viestiä nuoremmille faneilleen.

– Tämän videon nimi... Nainen, yritätkö viedä meitä takaisin päin 50 vuotta? Klikkasin videota toivoen, että nimi oli pilkkaamistarkoituksessa, eräs videon katsonut kommentoi YouTubessa.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

– Surullista, että olet inspiraatio nuorille naisille kaikkialla ja videon nimessä on viittaukset kotirouvana olemiseen ja hiustenlaittoon miehen saadakseen, totesi toinen.

– Mikä hitto tuo videon nimi oikein on? Laita hiuksesi tietyllä tavalla miehiä miellyttääksesi ja aviomiehen houkutellaksesi? Mahtavaa, että opetat tällaista nuorelle yleisöllesi, puhisi kolmas.

"Unohdan, etteivät kaikki ole yhtä sarkastisia"

Sally on vastannut tuohtuneille faneille YouTubessa vakuuttaen, että videon nimi todellakin oli vitsi.

– Hei tyypit, haluan vain huomauttaa, että nimi on vitsi, unohdan, etteivät kaikki ole yhtä sarkastisia kuin minä. 

Sallyn mukaan hänen seuraajillaan on pitkään ollut vitsi, jossa naista on pyydetty tekemään kotirouvan kiharat.

– En todellakaan tarkoittanut loukata ketään, Sally sanoo.

Osa Sallyn faneista ymmärsi kuitenkin vitsin.

– Joillain ihmisillä ei ole yhtään huumorintajua, kuittasi eräs kommentoija.

Lue uusimmat lifestyle-artikkelit.

Lue myös:

    Uusimmat