Kauneusvinkit, joita supertähdet sinulta salaavat

Miten Hollywood-kaunottaret onnistuvat aina näyttämään niin upeilta? Kauneusalan ammattilainen Lindsey Mills paljastaa julkkisten salaiset ehostusniksit.

Millä keinoin tähdet pitävät itsensä edustuskunnossa, jos kauneusleikkauksia ja Botoxia ei lasketa? Miten esimerkiksi näyttelijä Eva Mendes onnistuu näyttämään niin upealta kaiken aikaa? Palkittu näytelmäkirjailija ja käsikirjoittaja Jenny Beres Los Angelesista otti selvää, mitä kauneusniksejä tunnetut kaunottaret käyttävät. Hän haastatteli kauneusalan ammattilaista Lindsey Millsiä, joka paljasti muutaman arvokkaan kauneusvinkin. Lisäksi ne ovat yllättävän edullisia kotona kokeiltaviksi!

1. Valkoinen rajauskynä

Tämä on suosittu konsti mallien keskuudessa. Valkoinen rajauskynä avaa katseen ja antaa vaikutelman kirkkaista, valppaista silmistä. Vältä kuitenkin näyttämästä kummitukselta ja rajaa kynällä vain silmiesi sisänurkat saadaksesi avoimen, pirteän katseen.

2. Satiinityynyt

– Kerron asiakkailleni kaiken aikaa, että puuvilla vanhentaa heitä! Laadukkaisiin tyynyliinoihin kannattaa törsätä. Miksi? Noista pienistä unijuonteista, jotka näet peilistä aamuisin, tulee lopulta syvempiä ryppyjä. Satiiniset ja silkkisekoitteiset kankaat eivät tee painaumia kasvoihisi ja tekevät hyvää myös hiuksillesi, Mills kertoo. Ellet nuku läpi yön selälläsi, hyvään tyynyliinaan kannattaa investoida.

3. Karpalomehu

Punapäiset tähdet huuhtelevat hiuksensa karpalomehulla lisätäkseen niihin ylimääräistä kiiltoa ja pitääkseen värin täyteläisenä ja kiiltävänä.

4. Piparminttu-uute

Kollageeniruiske? Ei kiitos! Muutamat suositut laulajat ovat kertoneet suosivansa tätä keinoa kivuliaiden ruiskujen sijaan.

– Piparminttu-uute tekee kasvoista täyteläiset luonnollisesti, koska se laajentaa verisuonia. Taputtele sormillasi tippa huulillesi ja nauti nuorekkaista, täyteläisistä huulistasi, Mills neuvoo.

5. Valkaise hampaasi mansikalla

Oletko koskaan pohtinut, kuinka julkkikset säilyttävät hohtavan hymynsä? Muutaman tähtinäyttelijän tiedetään sekoittavan mansikoita ja ruokasoodaa (luonnollinen ainesosa, jota löytyy myös yleensä hammastahnoista) ja harjaavat hampaansa tällä sekoitteella muutaman kerran viikossa. Jenny Beres kokeili tätä kikkaa ja oli sitä mieltä, että hänen hampaansa näyttivät ehdottomasti sen jälkeen kirkkaammilta:

– Tahna tuntui hiukan paksulta, mutta ajattele sitä hammasnaamiona!

6. Kasvosuihke

Tämäkin on supermallien keskuudessa suosittu kikka. Sekoita vettä ja täysmaitoa suihkepulloon. Kun sumuttelet sitä ihollesi säännöllisesti pitkin päivää, se sitoo ihosi kosteuden ja pitää hipiäsi hehkuvana.

7. Sitruunamehu

Sitruunamehu on luonnollinen puhdistusmaito ja kasvovesi samassa paketissa. Tätä keinoa suosivat monet Hollywood-tähdet ja mallit. Ihosi pysyy raikkaana, puhtaana ja sileän tasapainoisena. Kuin mikä tahansa kallis kasvovesi, se kutistaa ihohuokosiasi ja säilyttää ihon tasapainon. Sitruunahappo toimii kuin kuorintavoide. Sitruunamehun on todistettu auttavan myös maksaläiskiin. Purista sitruunamehua vanupalloon ja pyyhi sillä kasvosi säännöllisesti.

8. Oliiviöljyä vedenkestävän meikin poistoon (ja kaikkeen muuhunkin)

Oliiviöljy on täynnä A- ja E -antioksidantteja ja muita hyviä ainesosia.

– Oliiviöljy poistaa jämähtäneimmänkin silmämeikin ja jättää silmänaluset pehmeiksi kuin vauvan iho, Mills opastaa.

Beres kokeili oliiviöljyn vaikutusta ja oli hämmästynyt:

– Kolmen päivän jälkeen silmänaluseni näyttävät kosteutetuilta, virkistyneiltä ja tummat silmänaluseni ovat häipyneet. Mills kertoi, että kroonisesti tummat silmänaluset ovat yleensä seurausta kuivasta ihosta. Vaihdoin yövoiteeni oliiviöljyyn, eikä minulla ole koskaan ollut näin pehmeä iho!

MTV3/Helmi

Lähde: Bettyconfidential.com

Kuvat: Eva Mendes/Getty Images, Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat