Mainos

Kauneusleikkauksiin koukkuun jäänyt Katie Price haluaa muokata rintojaan 11. kerran – kirurgi varoittaa kuolemanvaarasta

14:51
Plastiikkakirurgi kommentoi suosittuja kauneustoimenpiteitä.

Tv-tähti ja glamourmalli Katie Price haluaa muokata jälleen rintojaan. Kirurgin mukaan uusi leikkaus voi koitua tähden kohtaloksi.

Brittiläinen kohujulkkisKatie Price, 41, kävi muokkaamassa kehoaan Turkissa aiemmin tässä kuussa. Uusimmassa leikkauksessa hänelle tehtiin kasvojenkohotus, rasvaimu, sekä brasilialainen peppukohotus.

Nyt tähti haluaa muokata rintansa uudelleen, joihin on tehty korjausleikkauksia jo 10 kertaa.

The Sun -lehden haastatteleman lähteen mukaan Price on tyytymätön rintoihinsa, sillä ne ovat epäsymmetriset. Toinen on isompi kuin toinen.

Tähden turkkilainen kirurgi on kehottanut naista odottamaan ainakin kaksi vuotta ennen uuden leikkauksen operointia. Kirurgin mukaan Pricen keho ei kestä enempää leikkauksia ja hän saattaisi menehtyä toimenpiteen seurauksena.

Lehti kertoo seurapiiritähden oleva koukussa kauneustoimenpiteisiin eikä ole koskaan täysin tyytyväinen vartaloonsa. Hän haluaa aina vain lisää.

– Se säikäytti Katien, mutta ei tarpeeksi, etteikö hän tekisi sitä. Jos tämä kirurgi ei sitä tee, etsii hän kirurgin, joka tekee, lähde kertoo lehdelle.

Muokkauksia naisen ulkonäköön on vuosien varrella tehty useita – tunnetuimpina rintaimplantit, botox-ruiskeet sekä hampaisiin asennetut kuoret.

Vastoin yleistä käytäntöä Price ei kuitenkaan ole yrittänytkään salata operaatioita, vaan itse kertonut niistä mielellään julkisuudessa.

Lähde: The Sun

Lisää aiheesta
  Mainos
  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja