Kauneimmat kattaukset - valitse oma tyylisi!

Häät.fi kokosi valikoiman kauneimpia hääkattauksia. Millaisen tyylin sinä haluat hääjuhlaasi?

Hääpaikan koristelu on tärkeä osa juhlan tunnelmaa. Pöytäkattauksien avulla voit tuoda oman tyylisi esiin upealla tavalla. Häät.fi kokosi valikoiman kauneimpia hääkattauksia, joista voit valita omasi. Onko unelmanasi herkät prinsessahäät, elegantit häät tai tummanpuhuvat rock-häät?

Herkät prinsessahäät

Prinsessahäiden ehdoton teemaväri on vaaleanpunainen. Kattauksessa kannattaa suosia kapeita laseja ja kevyitä, harsomaisia pöytäliinoja. Esimerkiksi viinilaseihin voi tuoda juhlan tuntua sitomalla niiden jalkaan silkkunauharusetin.

Hento prinsessakattaus viimeistellään teemaan sopivilla kukilla ja pöytäkoristeilla. Ruusut ja gerberat sopivat vaaleanpunaiseen värimaailmaan.

Elegantit häät

Valkoinen yhdistettynä tummiin sävyihin, kuten punaiseen ja kultaan, luo juhlaan arvokkuutta. Luksushäissä vierailla ei ole paperiliinoja, vaan aidot pyyhkeet lautasiensa vierellä.

Harkitse kohotettua pöydän keskiosaa, joka tuo häätilaan ravintolan tuntua. Pyörivältä jalustalta voi myös tarjoilla ruokia, tai siihen voi asetella valokuvia vieraiden katseltavaksi.

Mustat rock-häät

Käytä rohkeasti omanlaisiasi värejä! Vaikka häihin yhdistetään usein valkoinen, vaaleanpunainen ja hennot pastellit, eivät räväkät vaihtoehdot ole poissuljettuja. Luota näyttäviin materiaaleihin ja rohkeasti muotoiltuihin astioihin sekä aterimiin.

Syvä musta tehostaa muiden värien hehkua ja tuo ne esiin. Musta tehostevärinä esimerkiksi kynttilöissä tai lautasliinoissa tuo hienostunutta tunnelmaa. Lisäksi mustalle liinalle kaatunut punaviini ei näy läheskään niin hyvin kuin valkoisen pellavaliinan tahrat!

Heleät keväthäät

Kirkkaat ja raikkaat keväthäät nojaavat kattauksessa vihreään, vaaleanpunaiseen ja pastelleihin. Astiat voivat olla kevyitä ja läpinäkyviä, ja pöytäkoristeeksi käy sesongin kukka tai vihreä harso.

Teemahäät synnytetään suurilta osin koristeilla. Syyshäiden värit ovat usein maanläheiset: ruskea, oranssi, punainen ja keltainen käyvät mainiosti.

MTV3/Helmi/Maria Aarnio
Kuvat: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat