Kaunareihin pestattiin uusi tähti – hän hyppää Thomas Forresterin saappaisiin

Kauniiden ja rohkeiden Thomas Forresteria esittävä näyttelijä vaihtuu jälleen. Nyt Ridge Forresterin pojan saappaisiin astuu 24-vuotias näyttelijä ja malli Pierson Fodé.

Näyttelijä ja malli Pierson Fodé liittyy Kauniit ja rohkeat -sarjan tähtikaartiin. Hän esittää sarjassa Ridge Forresterin vanhinta poikaa Thomas Forresteria.

Thomasia ovat esittäneet tähän mennessä useat eri näyttelijät, kuten Patrick Dorn (2002–2003), Drew Tyler Bell (2004–2010) ja Adam Gregory (2010–2014). Nyt näyttelijä vaihtuu jälleen.

Kauniit ja rohkeat -sarjan tekijät hakivat sarjaan komeaa ja pitkää, noin parikymppistä miestä. 24-vuotias Fodé sopii sarjan tekijöiden mukaan tähän muotiin täydellisesti.

Huhujen mukaan sarjan kirjoittajat kaavailevat suurta rakkaustarinaa Fodén esittämälle Thomasille. Hän saattaa laittaa pakan kokonaan uusiksi.

Näyttelijä julkaisti Instagram-tilillään myös kuvan ensimmäisestä päivästään Thomas Forresterin saappaissa.

Fodé ei ole keltanokka showbisneksessä. Nuoren miehen intohimona ovat elokuvat. Hän on kirjoittanut, ohjannut ja tähdittänyt useita lyhytelokuvia, jotka on kuvattu hänen perheensä farmilla Washingtonin maaseudulla.

Valmistuttuaan koulusta hän päätti seurata unelmiaan ja muutti Los Angelesiin, jossa hän opiskeli elokuvan tekemistä alan parhaiden joukossa. Mies saikin pian rooleja useista eri sarjoista. Hän on näytellyt muun muassa HBO:n sarjassa Hello Ladies ja mini-sarjassa nimeltä Storytellers.

Pierson Fodén ensiesiintyminen Thomas Forresterina nähdään Suomessa esitettävissä jaksoissa näillä näkymin vuoden 2016 aikana.

Kauniit ja rohkeat jatkuu jälleen syksyllä 2015 MTV3-kanavalla. 

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja