Kauko Röyhkä etelän lämmössä: Paasto tuntuu hyvältä

Muusikko Kauko Röyhkä on nauttinut etelän lämmöstä jo kohta lähes kuukauden ajan.

Kauko Röyhkä on toukokuun lopusta asti nauttinut elämästä muualla kuin Suomessa. Röyhkä on päivittänyt viralliselle Facebook-sivulleen aktiivisesti kuulumisiaan niin Kroatiasta, Montenegrosta kuin Italiastakin. Lomailun ohella Röyhkä kirjoittaa fiilistelleensä Kauko Röyhkän & Nartun tulevaa livelevyä ja ottaneensa rennosti mun muassa lukemalla ja uimalla.

Matkustamiselle ominaisen herkuttelun sijaan Röyhkä kirjoittaa paastonneensa joka toinen päivä yli kolmen kuukauden ajan.

– Täällä ulkomaillakin se on onnistunut, vaikka olenkin paastopäivinä juonut vähän viiniä tai olutta. Kohtuus kaikessa, paastoamisessakin. Ei elämän pidä olla mikään kärsimysnäytelmä, Röyhkä kirjoittaa.

Paastosta innostunut muusikko kuvailee elämän olevan paaston myötä paremmin hallussa.

– Nälkää en ole joutunut kokemaan, paastopäivän iltana on korkeintaan vähän tylsää kun ei voi syödä. Mutta se tunne menee nopeasti ohi. Paastopäivänä syön siis vain lounaan, joka on yleensä normaalilounasta vähän kevyempi.

Parhaillaan Röyhkä nauttii olostaan Venetsiassa, Lidon upean hiekkarannan rauhassa. Vaikka paasto onkin sujunut hyvin, saa huono lounas muusikon kuvailemaan tilannetta värikkäästi.

– Lounas oli yksi huonoimmista, mikä on kohdalleni sattunut: salaatti, jossa oli mustekalan ja katkaravun palasia, homeista tomaattia ja suoraan purkista otettua maissia, maksoi kympin. Suomessa saa mistä tahansa työmaaruokalasta parempaa. Se oli paastopäiväni ainoa ateria ja meinasin kaataa pöydän, mutta siitähän olisi vain seurannut selkkaus carabinierien kanssa, Röyhkä kirjoittaa sunnuntaina.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat