Katy Perry on yhä arka aihe Russell Brandille

Brittikoomikko Russell Brand kiivastui stand up -keikallaan, kun humalainen mies huuteli jatkuvasti Brandin entisen vaimon, laulaja Katy Perryn nimeä.

Teräväkielinen koomikko Russell Brand, 36, ei säästellyt sanojaan tullessaan häirityksi omalla stand up -keikallaan New Jerseyssä. Ex-vaimo näyttää olevan arka aihe leppoisana tunnetulle huuliveikolle, sillä Brand menetti hermonsa yleisössä Katy Perryn, 27, nimeä huudelleen miehen käytöksen vuoksi.

Jatkuvaan keskeyttämiseen ja huuteluihin kyllästynyt Brand pyysi lopulta valot päälle, jotta näkisi häirikön yleisön joukosta. Kun valot syttyivät, koomikko solvasi miehen käytöstä kovin sanoin.

– Pistäkää valot päälle, tahdon nähdä sen henkisistä ongelmista kärsivän tyypin. Oletko se sinä? Taivas varjele. Ajattelin itsevarmuutesi johtuvan komeasta ulkonäöstä, mutta katsohan itseäsi!

Paikalla ollut yleisö kertoi lehdistölle, että entisen vaimon nimen huutelusta kiivastunut Brand jatkoi miehen haukkumista pitkään ja nöyryyttävästi – aina häirikön ulkonäöstä tämän sänkytaitoihin saakka.

Brand haki Perrystä eroa joulukuussa 2011, mutta Daily Mailin mukaan mies on tullut katumapäälle. Uusista suhteista huolimatta kumpikin tähti on nähty onnettomina. I Kissed a Girl -hitistä tunnettu Perry on nähty kulkevan apeana ja naisen tyyli on muuttunut myös synkemmäksi. Huhujen mukaan Brand on lähettänyt pitkän ja katuvaisen sähköpostiviestin Perrylle. Kenties eronnut tähtipari antaa suhteelleen uuden mahdollisuuden.

Lue lisää:

MTV3/Helmi

Kuva: Splash

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja