Surullinen Katy Perry muutti tyyliään radikaalisti – katso kuvat

Laulaja Katy Perry on värjännyt jälleen hiuksensa – tälläkin kertaa varsin värikkääksi. Tähden mielialaan pirteät värit eivät kuitenkaan näytä vaikuttavan.

Laulaja Katy Perry, 27, on luopunut Laulaja on vaihtanut kutriensa värin tällä kertaa violetiksi ja otattanut hiustenpidennykset.

Hiuksiaan alati värjäävä nainen näytti kuitenkin hyvin uupuneelta ja elämään kyllästyneeltä Coachella -musiikkifestivaaleilla. Naama mutrulla ollut laululintu bongattiin useaan otteeseen savuke sormiensa välissä, mikä on fanien mukaan hyvin epätavallista Perrylle.

Viimeisen vuoden aikana Katy Perry on värjännyt hiuksensa mustiksi, vaaleiksi, purukumin ja surullisen turkoosiksi. Vaikka laulaja värjää hiuksiaan alituiseen, on naisella ollut usein

– Hän halusi kokeilla tätä erikoista sinistä parin viikon ajan. Katy on ihanneasiakas, koska hän rakastaa olla luova ja arvaamaton lookinsa kanssa, Perryn luottokampaaja Rita Hazan kommentoi, kun Perry värjäytti hiuksensa turkooseiksi.

Ero näyttääkin vaikuttavan Perryyn edelleen: nainen näyttää huolestuttavan homssuiselta ja uupuneelta. Pitäisikö lähipiirin huolestua Perryn hyvinvoinnista?


Lue myös:


MTV3/Helmi

Lähde: Usmagazine.com

Kuvat: GettyImages, Splash

Lue myös:

    Uusimmat