Katy Perry haluaa vielä keskustella Russell Brandin kanssa?

Katy Perry on tyytymätön siihen, ettei hän ole päässyt vieläkään keskustelemaan erosta kasvotusten vastikään avioeropaperit eteenpäin laittaneen miehensä, Russel Brandin kanssa.

Laulaja Katy Perry harkitsee tietojen mukaan Britteihin lentämistä päästääkseen keskustelemaan koomikkomiehensä Russell Brandin kanssa kasvotusten pariskunnan vireilläolevasta eroprosessista.

– Russellin päätös murskasi hänet. Hän oli raivoissaan kaikesta, mitä Russell on tehnyt, mutta hän haluaa saada asiat sovittua ja selvitettyä, tuntemattomana pysyttelevä lähde kertoo.

Tietojen mukaan Perry haluaa kovasti tavata Brandin, jotta hän voi saada mielessään lopullisen selvyyden pariskunnan suhteen tilanteesta.

– Hän harkitsee Britteihin lähtemistä, sillä hän haluaa epätoivoisesti tavata Russellin. Hän ei kestä sitä, että asioita hoidetaan vain puhelimessa. Hän haluaa nähdä Russellin ennen kuin hän voi hyväksyä kaiken olevan ohi, lähde toteaa.

Brand ilmoitti loppuvuodesta hakevansa avioeroa Perrystä. Pariskunnan liitto kesti hieman yli vuoden. Brand kosi Perryä uudenvuodenaattona vuonna 2009 Intiassa.

Huhut säröistä Perryn ja Brandin avioliitossa saivat alkunsa, kun kaksikko vietti joulun erillään. Molemmat bongattiin joulunpyhinä myös ilman vihkisormuksia.

MTV3/Helmi

Lähde: Contactmusic

Kuva: Getty Images

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja