Katsojien suosikki Yökylässä Maria Veitola palaa – näiden julkkisten vieraspedeissä Veitola yöpyy!

4:45
Viime kaudella Maria Veitola vieraili muun muassa kansanedustaja Päivi Räsäsen luona – Räsänen kertoi mielipiteensä samaa sukupuolta olevien avioliitosta: "Kärsin siitä, että olen aiheuttanut mielipahaa"

Laukku on pakattu ja Maria Veitola on valmis nukahtamaan jälleen uusissa vieraspedeissä. Yökylässä-sarjan kuudes tuotantokausi alkaa MTV3-kanavalla syyskuun alussa.

Katsojien rakastama ja neljästi Kultaisella Venlalla palkittu Yökylässä Maria Veitola alkaa MTV3-kanavalla torstaina 3.9. klo 21. Suosikkisarjan kuudes tuotantokausi on entistä pidempi, sillä Maria Veitola suuntaa yökylään peräti 14 tunnetun suomalaisen luo.

Mukana nähdään mielenkiintoisia ja toisistaan täysin erilaisia julkisuudesta tuttuja henkilöitä, joiden tavalliseen arkeen ja elämään Maria pääsee tutustumaan. Kotien lisäksi uudella kaudella vieraillaan tunnettujen suomalaisten työpaikoilla, harrastuksissa ja kesämökeillä, sekä tavataan aiemmin tuntemattomia perheenjäseniä ja tärkeitä henkilöitä elämän varrelta.

Luvassa on tarinoita rakkaudesta, itsensä löytämisestä ja kipeistä hetkistä, hienoja kohtaamisia, tunteikkaita keskusteluita ja heittäytymistä – hersyvää iloa unohtamatta. Moni ennakkoluulo muuttuu, kun julkkikset paljastavat heidän todellisen minänsä.

– Yökyläily on lempitekemiseni. Kiireettömät keskustelut ja intensiivinen yhdessäolo opettavat ihmisyydestä ja toisten kohtaamisesta valtavasti. On hienoa ja lohdullista huomata kerta toisensa jälkeen, että jokaisen ihmisen kanssa löytyy aina jotain samaistumispintaa, vaikka oltaisiin keskenämme muka kuinka erilaisia tahansa, Maria Veitola kertoo.

Tällä kaudella ovensa ja mielenmaisemansa Marialle avaavat muun muassa Roni Back, Jukka Rintala, Esa Tikkanen, Maisa Torppa, Kape Aihinen, Vappu Pimiä, Maaret Kallio ja Tuomas Kyrö. Loput nimet paljastetaan myöhemmin.

Uudet Yökylässä Maria Veitola -jaksot alkavat Maikkarin superviikolla torstaina 3.9. klo 21. MTV3-kanavan superviikolla 31.8. - 6.9. starttaa yhteensä kahdeksan ohjelman uudet jaksot.

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja