Katsojien suosikki Yökylässä Maria Veitola palaa jälleen – Jorma Uotinen, Lauri Markkanen ja Kaija Koo avaavat kotiensa ovet!

Laukut on pakattu, pyjamat silitetty ja Maria Veitola on valmis nukahtamaan jälleen uusissa vieraspedeissä. Yökylässä-sarjan neljännellä tuotantokaudella nähdään yllättäviä puolia meille kaikille tutuista ihmisistä ja keskusteluissa paneudutaan muun muassa rohkeisiin valintoihin, miljoonatuloihin ja steroideihin. Uusi tuotantokausi alkaa MTV3-kanavalla torstaina 24.1. klo 21.

Kultaisella Venlalla kahdesti palkittu ja juuri kolmannen kerran ehdolle valittu Yökylässä Maria Veitola suuntaa jälleen tunnettujen henkilöiden koteihin keskelle heidän elämää ja arkea. 

Ovensa ja mielenmaisemansa Marialle avaavat tällä kertaa Aira Samulin, Lauri Markkanen, Kaija Koo, Jorma Uotinen, Tuukka ja Olga Temonen, Li Andersson, Pia Lamberg, Anna Puu ja Tiina Jylhä.

– Meillä kaikilla on ennakkoluuloja toisistamme, ja ainakin julkisuudessa työtään tekevät ihmiset kärsivät poikkeuksetta omasta, latteasta julkisuuskuvastaan. Minulle Yökylässä on ohjelma, missä päähenkilöt, mukaan lukien minä, saavat kerrankin tulla nähdyiksi sellaisena mitä oikeasti ovat, jos he vain uskaltavat luottaa itseensä ja kohtaamiseemme, Maria Veitola kertoo ohjelman teosta.

Maria toivookin, että ihmiset uskaltaisivat yökyläillä enemmän toisten luona.

– Uskon keskusteluun ja siihen, että kun me eri tavoin elävät ja ajattelevat ihmiset vietämme aikaa yhdessä ja vaihdamme ajatuksiamme, myötätunnon ja ymmärryksen määrä tässä maailmassa lisääntyy. Toivottavasti ohjelma inspiroi myös katsojia keskustelemaan – ja vaikka yökyläilemään – jonkun vieraalta tuntuvan ihmisen kanssa ja luona, hän jatkaa.

– Tämä kausi on yhtä mahtava kuin aikaisemmatkin. Ihmiset ovat niin ainutkertaisia, niin moniulotteisia ja niin kiinnostavia, Veitola iloitsee.

Jorma Uotinen 1/10

Upean Jorman koti takaa Marialle hulppeat puitteet yökyläilyyn. Tarjolla on samppanjaa ja croissantteja ja keskustelussa sivutaan rakkauden monia muotoja. Tavataan myös Helena Lindgren.

Kaija Koo 2/10

Upea Kaija Koo ottaa Marian mukaan työpäiväänsä ja vie hänet lopuksi mökilleen, jossa tanssitaan villi tulitanssi ja puhutaan menestyneen naisen mahdollisuuksista löytää rakkautta.

Lauri Markkanen 3/10

Chicagossa Marian ottaa vastaan Suomen menestynein koripalloilija perheineen. Ekologisesta miljonääriperheestä löytyy yksi pahe, lenkkitossut, mutta muuten elämäntyyli yllättää.

Antti Rinne 4/10

SDP:n puheenjohtaja ja lakkojääränä tunnettu Rinne kutsuu Marian Mäntsälään hänen ja Heta-vaimon kotiin. Sohvaperunoiden katselun lomassa käydään läpi perheen ja työn yhdistämistä ja isyyden haasteita.

Aira Samulin 5/10

Maria pakkaa laukkunsa ja suuntaa Hyrsylänmutkaan kyläilemään legendaarisen Aira Samulinin luona. Vasta aivoverenvuodosta toipuneen Samulinin luona nukutaan sarjan historian pisimmät yöunet ja syvennytään suuriin kysymyksiin.

Li Andersson 6/10

Maria yöpyy Vasemmistoliiton puheenjohtajan luona Turussa. Seurueeseen liittyy myös Anderssonin paras ystävä ja yhdessä saunotaan, puhutaan rakkaudesta ja osallistutaan sisällissodan muistotilaisuuteen Turun tuomiokirkossa.

Tiina Jylhä 7/10

Maria lähtee merimatkalle Tallinnaan ja majoittuu Tiina Jylhän luksuskartanoon. Tiinan ja hänen miehensä Tapen kanssa käydään läpi Marian treeniohjelmaa, kauneusvirheitä ja asennetaan kokolattiamatto.

Tuukka ja Olga Temonen 8/10

Elokuvaimperiumia rakentava pari kutsuu Marian yökylään tilalleen, jossa sulassa sovussa juoksentelevat niin lapset, hevoset kuin kanatkin. Luvassa on keskustelua sijaisperheistä ja lööpeistä sekä paljon pullataikinaa.

Anna Puu 9/10

Suomen menestyneimpiin muusikoihin kuuluva Anna Puu kutsuu Marian yökyläilemään Helsinkiin. Yhdessä puhutaan eroamisesta, lapsista ja menestyksestä, sekä haravoidaan lehtiä talven alta.

Pia Lamberg 10/10

Maria yökyläilee Santa Monicassa, missä kruunustaan luopunut Miss Suomi 2011, Pia Lamberg, elättää itsensä mallintöillä, fitneksellä ja villasukilla. Edessä on vierailu ulkonäkökeskeiseen kulttuuriin ja kovan työn ytimeen.


Lue myös:

    Uusimmat