Pudonnut Senja haaveilee paluusta Love Island -kilpailuun: "Välttelen miehiä ohjelman loppuun saakka"

Love Island -kilpailussa koettiin yllättävä käänne, kun illan jaksossa yhden parin tiputtamisen sijaan erotettiin kaksi paria, jonka myötä Senja ja Markus lähtivät saarelta kotimatkalle, Ankun ja Refain saadessa vielä jatkaa kilpailussa.

VIDEO: Love Island Suomi esittelee: Senja

MTV.fin haastattelussa Senja kertoo, että olisi halunnut olla mukana kilpailussa sen loppuun saakka. Hänestä tippuminen johtui huonosta tuurista.

– Koen, etten ehtinyt saamaan uutta mahdollisuutta. Olin oma itseni enkä ruvennut pelaamaan. Odotin unelmien prinssin saapumista.

Senja oli mukana ohjelmassa sen alusta saakka, eikä hänen lähtönsä ollut muille saareilaisille kovin helppo pala.

– Tuntui pahalta muiden puolesta. Pauliina otti asian todella raskaasti. Huolestuttaa, että miten hän pärjää siellä jatkossa, Senja pohdiskelee. 

Senjalla oli ongelmia löytää saarelta itselleen mieluisaa paria. Hän kertoo olevansa varovainen ihastumisen suhteen, koska pelkää tulevansa satutetuksi.

Ennen kanssakilpailija Mikan putoamista hän kaavaili miestä parikseen. Voisiko Mika olla nyt Senjan pudottua potentiaalinen kumppani ulkomaailmassa?

– Nään ehdottomasti Mikaa pudottuani, mutten usko että mitään romanttista tulee, Senja toppuuttelee. 

Journalismia opiskeleva Senja haaveilee, että kokemus Love Islandissa mahdollistaisi uran media-alalla. Sen lisäksi hän unelmoi paluusta takaisin saarelle.

– Aion vältellä miehiä siihen saakka, että ohjelma loppuu. Odotan soittoa, jossa minut pyydetään takaisin saarelle.

Love Island Suomi Subilla ja Katsomossa maanantaisin klo 21 ja ti–la klo 22.

Lue myös:

    Uusimmat