Mainos

Katso kuvat: Tällainen Madonna oli 80-luvulla

Jo 80-luvulla huippusuosion saavuttanut Madonna on säilyttänyt asemansa niin viihteen kuin tyylin ehdottomana tähtenä. Nyt brittinaiset ovat äänestäneet trendsetterin 80-luvun parhaimmaksi tyyli-ikoniksi. Kokosimme yhteen laulajan kuvat kuumalta vuosikymmeneltä.

Kuva: Dave Hogan/Getty Images

Kuva: Dave Hogan/Getty Images

Madonna on 80-luvun kuumin tyyli-ikoni, brittinaiset sanovat. Galaxy Countersin järjestämän kyselyn muiksi tyyli-ikoneiksi äänestettiin Kylie Minogue, Debbie Harry, Joan Collins, Annie Lennox ja Jerry Hall.

Vuoden 1989 tammikuussa otetut kuvat ovat Madonnan keikoilta. Tanssitaustan omaava monilahjakkuus oli jo tuolloin lihaksikkaassa kunnossa.

Kuva: Dave Hogan/Getty Images

Kuva: Dave Hogan/Getty Images

Monet Madonnan lanseeraamista trendeistä on tullut takaisin muotiin. Säärystimet, Ra-ra-hame ja massiiviset korut ovat löytäneet tiensä uudelleen naisten vaatekaappeihin.

Galaxy Countersien Jasqui Thomas muistuttaa, että yksi kolmesta brittinaisesta pitää kivipestyä farkkukangasta yhtensä parhaista 80-luvun trendeistä. Nyt myös tämä suosikki on palannut muotiin.

Kuva: Frank Michelotta/Getty Images

Kuva: Frank Michelotta/Getty Images

Madonna hätkähdytti pukeutumisellaan jo 80-luvulla. MTV Video Music Awards -tilaisuudessa hän esitti kappaleen Like a Virginin morsiuspukuun pukeutuneena. 1990-luvulla hän kohautti yleisöä dokumenttielokuvansa Truth or Dare – In Bed With Madonna ensi-illassa riisumalla itsensä alusvaatteisilleen.

Kukkahousuinen Madonna on kuvattu Live Aid -konsertissa kesällä 1985. Rintaliivit paljastava asu ikuistettiin Virgin-kiertueella. Madonna käsitteli tuolloin vahvasti seksuaalisuuden ja uskonnon teemoja sekä musiikissaan että pukeutumisessaan.

Teksti: MTV3/Helmi

Kuvat: Getty Images

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.