Katri Helena lähetyksessä: Olisin joutunut nuorena Idolsin hupiosastoon

Suomalaisen iskelmän sinivalkoinen ikoni Katri Helena vieraili Studio55.fi-lähetyksessä kertomassa urasta ja uudesta levystään, jota hän tekee eri tavalla kuin koskaan ennen.

Katri Helenan mielestä nuoret artistit joutuvat nykyään paljon kovempaan mediapyöritykseen kuin hän aikoinaan.

– Minä sain aloittaa alalla lempeästi, nyt nuorten pitäisi olla valmiita esiintyjiä muutamassa kuukaudessa. Jos olisin osallistunut Idolsiin sellaisilla taidoilla, jotka minulla nuorena oli, olisin varmaan joutunut ohjelman hupiosastoon, tähti sanoi lähetyksessä.

Hupiosaston sijaan Katrilla on hienoa uraa takana vuosikymmeniä. Viime kesänä hän esiintyi ensimmäistä kertaa rokkifestivaaleilla Provinssirockissa.

– Minua jännitti, miten yleisö ottaisi laulut vastaan. Siellä ne karvapäät kuitenkin lauloivat mukana, Katri nauroi.

Uudenlaista levyntekoa

Helsingin Kaupunginteatterissa pyörii parhaillaan laulajan elämään perustuva Katri Helena -musikaali. Sen katsominen ei ollut helppoa "päätähdelle".

– Kyllä siinä piti nieleksiä. Sain paljon osumia herkkiin kohtiin.

Katse on kuitenkin jo tulevaisuudessa. Uutta levyä tehdään parhaillaan. Siinä tapahtuu jotain ennenkuulumatonta, Katri paljastaa.

– Laulan lauluja studiossa yhtä aikaa orkesterin kanssa. Ennen kaikki ovat äänittäneet oman osionsa vuorollaan, mutta nyt yhteinen tunnelma tehdään levylle sataprosenttisesti jo studiossa. Tämä on aivan uusi tilanne, Katri innoitsi.

Klikkaa kuvaa ja katso päivän ohjelmasta, mitä muuta Katri Helena kertoi ja miltä esiintyminen Provinssirockissa viime kesänä näytti.

Lue myös:

    Uusimmat