Mainos

Katjan suunnitelma: Kuuselantie

Viehättävä talo sijaitsee maaseutu-miljöössä, sujuvan ajomatkan päässä Helsingin keskustasta. Keltainen talo suorastaan hehkuu lämpöä. Pihassa on havaittavissa muutamia keskeneräisyyksiä, muun muassa sorakasa ja sisäänkäynti-verannan alustasta puuttuva koristelaudoitus.

Talo on tilava ja huonejärjestykseltään käytännöllinen. Sisustus on talon tyylin mukainen. Muutamia keskeneräisyyksiä on myös sisätiloissa; puuttuvia kiintovalaisimia ja peitelevyjä.

Suunnitelmassani annetulla budjetilla saatetaan sekä sisä- että ulkopuoliset keskeneräisyyden loppuun.

Talon stailauksella lähtisin tavoittelemaan lapsiperhettä. Mahdollisesti jopa 4-5 -lapsista! Uskon alueen olevan ihanteellinen kasvuympäristö lapsille.

Talossa on paljon kauniita huonekaluja, jotka haluaisin sijoitella huoneisiin uudelleen, hallituiksi kokonaisuuksiksi. Tällä hetkellä sijoittelu antaa kuvan, että huonekalut on kannettu sisälle lähinnä varastointia varten. Uskoakseni kohteeseen tarvitsisi lainata vain oikean mallinen sohva, muutamia mattoja ja muita tekstiilejä lisäämään kodikkuutta ja pehmeyttä kokonaisuuteen.

Koko yläkerran sisustaisin "lasten maailmaksi". Sinne tulisi ainakin kolmelle lapselle vuoteet, kirjoituspöydät, leikkipaikka ja televisionkatselutila. Värejä voisi käyttää rohkeasti, mutta auringon keltainen (kuten talon julkisivu) olisi päävärinä myös sisustuksessa.

Suurikokoiset, upeat ruokailuryhmät vaihtaisin keskenään. Päällystetyt tuolit kuuluvat ehdottomasti olohuoneeseen! Pesuhuoneen- ja olohuoneen välisen huoneen sisustaisin mukavaksi televisionkatseluhuoneeksi. Siihen voisi istahtaa saunomisen jälkeen juomaan lasin mehua. Upealle, uudelle keittiölle ei juuri tarvitsisi muuta tehdä, kuin järjestellä tavarat kaappeihin pois katseilta ja laittaa kodikkaat verhot ikkunaan. Sisäänkäynti kaipaa mielestäni lipaston, maton ja tuolin, johon voi istahtaa laittamaan kengät jalkaan. Toisin huoneisiin muutamia jalkalamppuja ja pöytävalaisimia luomaan tunnelmallista valoa ulkoa tulevan kylmän luonnonvalon vastapainoksi.

Mielestäni ylä- ja alakerran toimistohuoneet olisi aiheellista poistaa, sillä uskon ettei kukaan meistä toivo tuovansa töitä kotiin (kirjoittaa yrittäjä!). Stailauksellahan luodaan kuvia unelmista.

Onnellista jatkoa Essille uudessa kodissa, ihan naapurissa!

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.