Mainos

Katja Koukkula parisuhteestaan: Tappelemme tanssisalilla

Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelmasta tuttu Katja Koukkula kertoi Radio Novan haastattelussa parisuhteestaan tanssijamieheensä Jussi Väänäseen.

Tanssija ja koreografi Katja Koukkula kävi Vapaalla ja Viihteellä -ohjelman Arvon Nainen -vieraana. Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelmassa vuonna 2006 Jone Nikulan parina hurmannut Koukkula nähdään myös uudessa Dance-ohjelmassa. Hän toimii tuomarina ja tekee koreografioita kilpailijoille.

– Olen toivonut tätä ohjelmaa Suomeen niin kauan kuin ensimmäisen kerran näin amerikkalaisen version. Se on unelmatyöpaikka koreografille.

Tanssijoiden tasosta Suomessa Katja on mielissään.

– Aluksi ajattelin, että tuleeko Suomen Dancesta vähän niin kuin suomiversio, mutta ei. Suomalaisten nuorten tanssijoiden ei todellakaan tarvitse hävetä taitojaan jos ajatellaan kansainvälisiä tanssijoita vastaavassa ohjelmasarjassa. Kaikki haluavat kehittyä ja menestyä sydämensä pohjasta.

Nuorempana tanssikengät lentelivät seinille

Koukkula tanssii miehensä Jussi Väänäsen kanssa. Työn ja yksityiselämän välillä tasapainoileminen on haastavaa. Koukkula vertaa yhdistämistä autoon: sitä pitää jatkuvasti huoltaa, niin kuin ihmis- ja työsuhdetta.

– Nuorempana se oli kauheaa. Kun tuli tappelu, niin tanssikengät lentelivät seinille ja tuli kirottua. Sitten mentiin kotiin mököttämään. Nykyään, jos tulee erimielisyyksiä, niin ne jäävät tanssisalille. Niitä ei enää viedä kotiin. Jos me tappelemme, niin me tappelemme tanssisalilla. Usein väsyneenä tulee helpommin erimielisyyksiä ja väärinymmärryksiä. Kotona me ei tapella koskaan, Koukkula kertoo.


Kuuntele koko haastattelu:


sunnuntaisin klo 13-14.

MTV Helmi

Kuvat: Lehtikuva

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.