Katie Price luuli kuolevansa massiivisessa kauneusoperaatiossa – esittelee nyt lopputulosta ilman filttereitä

Kohujulkkis Katie Price kertoo avoimesti massiivisesta kauneusoperaatiostaan ja esittelee Instagram-tilillään lopputulosta.

Glamourmallina ja tosi-tv-tähtenä tunnettu Katie Price, 43, nähtiin aiemmin heinäkuussa hurjissa kuvissa kauneusleikkauksen jälkeen. Kuvat julkaistiin brittilehti The Sunissa pian sen jälkeen, kun Pricen huulet, silmät ja leuka oli operoitu. Pricelle tehtiin turkkilaisella klinikalla myös rasvaimu.

Price luonnehti näyttävänsä hirviöltä koko rasvaimun ja kasvoihin kohdistuneiden leikkausten jälkeen. Tähti kuvaili myös näyttävänsä "lihanpalaselta, jota on kaiverrettu joka puolelta".

Tähti lensi Turkkiin leikkausta varten kolmisen viikkoa sitten ja otti mukaan matkaan myös YouTube-kanavansa kuvausryhmän taltioidakseen matkan faneilleen videon muodossa.

Price ja hänen mukanaan leikkauksessa ollut kihlattunsa Carl Woods, 31, luulivat, että leikkaus voisi koitua naisen kohtaloksi.

– Luulin, että se on siinä ja tulen kuolemaan tähän paikkaan, Price sanoi.

Hän kuitenkin sanoi haastattelussa, ettei aio lopettaa kauneusleikkauksissa käymistä hurjan kokemuksen jälkeen.

– Tekisin sen uudestaan, ehkä viiden tai kymmenen vuoden kuluttua, hän kuitenkin sanoo The Sunille.

Tällä viikolla Price esitteli Instagramissa leikkauksen tuloksia 2,6 miljoonalle seuraajalleen.

– Tässä sitä ollaan täysin ilman filttereitä ja täysin erilaisessa kuvassa, jota lehdet näyttävät kasvoistani, Price kirjoitti ja hehkutti mainostamiaan ripsienpidennyksiään.

– Toivun muuten edelleen kasvoleikkauksesta, hän lisäsi.

Price sai seuraajiltaan lukuisia viestejä muutoksestaan. Osassa Pricea kehotettiin lopettamaan kasvojensa muokkaaminen kauneuskirurgian avulla, mutta tähdelle satoi myös tukea.

– Ole kiltti ja lopeta kasvojesi muokkaaminen. Minusta olet aina ollut kaunis jo ennen kaikkia leikkauksia, mutta näytät upealta.

– Olen niin kyllästynyt siihen, että lehdet kiusaavat miehiä ja naisia siitä, että he käyvät kauneusoperaatioissa. Jätä negatiivisuus huomiotta, näytät upealta, Katie.

– Näytät todella upealta.

Price arvioi The Sun -lehdelle, että hänen rintansa on operoitu noin 12 kertaa, ja sanoo, ettei botox enää auta, sillä sitä on pistetty häneen niin paljon sen jälkeen, kun hän täytti 30 vuotta.

Kasvoille ei kauneusoperaatioita tehty Pricen mukaan ennen kuin hän oli täyttänyt 30.

– Nyt olen 43-vuotias ja voin tehdä tasan mitä minua huvittaa, hän täräytti.

Koronapandemian aikana Price kertoo lihoneensa, mutta tahtoo samaan aikaan näyttää upealta hänen ja Carl Woodsin häissä.

– Joka päivä itseäni katsoessani ajattelin, että Jeesus, miten näin on päässyt käymään. En ole pystynyt juoksemaan, olen vain syönyt, voivotteli Price, joka ei omien sanojensa mukaan ole koskaan ollut yhtä tukevassa kunnossa.

– Kyse ei ole siitä, että olisin onneton. En ole koskaan ollut onnellisempi kuin nyt rakastavassa parisuhteessa. Tahdon vain vanhan itseni takaisin.

Lähde: The Sun

Video: Anni kauhistui hänelle tehtyä silmäluomileikkausta: Operaation tehneen plastiikkakirurgin lääkärinoikeuksia jouduttu nyt rajoittamaan

1:12

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja