Kätevät vinkit kotileipurille: Näin pehmität voin nopeasti

Jääkaappikylmästä voipaketista on vaikea lähteä leipomaan mitään, mutta muutamalla eri kikalla saat sen sulamaan nopeasti.

Kesken leipomisen huomaat, että resepti vaatii huoneenlämpöistä voita tai margariinia, mutta voipaketti on vielä liian kova lisättäväksi taikinaan. Voipaketin pitäminen huoneenlämmössä tunnin verran ei ehkä kuitenkaan sovi kiireiselle leipurille. Jos siis haluat nopeuttaa pehmenemisprosessia, niin lue seuraavat vinkit!

1. Vanha, tuttu keino on leikata voi pieniin paloihin, sillä ne sulavat nopeammin kuin yksi iso kuutio.

2. Saat voista entistäkin pienempiä paloja, kun raastat sitä juustoraastimella.

3. Voit myös laittaa voin uudelleensuljettavaan pakastuspussiin ja hakata sitä kaulimella. Hetken jälkeen voi on jo tarpeeksi pehmeää käytettäväksi.

Katso, miten kaulinkikka toimii!


(MTV3)

Lähde: Greatist

Lue myös:

    Uusimmat