Kätevä niksi: Näin saat täydellisen suklaista pikakaakaota

Pikakaakaokin voi olla suussa sulavan suklaista, kun valmistat sitä itse käteviin annospusseihin pakastimeen.

Miksi tyytyä valmiisiin kaakaojauhepusseihin, kun voit saada täydellisen suklaista kaakaota pienellä vaivalla? Tämä kaakao syntyy aidosta suklaasta, kermasta ja maidosta. Alkuvalmisteluiden jälkeen pakastimesi on täynnä vastustamatonta pikakaakaota. Toimi näin:

1. Lisää mikronkestävään kulhoon noin 350 grammaa suklaahippuja, 2,5 dl kermaa ja 1/4 teelusikallista suolaa. Kuumenna seosta mikroaaltouunissa noin 2 minuutin ajan välillä sekoittaen. Hämmennä seos tasaiseksi.

2. Peitä kulho tuorekelmulla ja aseta se jääkaappiin jäähtymään muutamaksi tunniksi.

3. Kun seos on jähmettynyt, ota siitä jäätelökauhalla palloja lautaselle. Kääri jokainen pallo erikseen tuorekelmuun ja laita pallot pakastepussiin. Pallot säilyvät jääkaapissa noin 5 päivää ja pakastimessa 2 kuukautta.

4. Kun haluat herkullista kaakaota, ota pakastepussista yksi suklaapallo, poista se kelmusta ja laita se mukiin. Täytä muki maidolla ja lämmitä seos mikrossa välillä sekoittaen. Näin saat suussa sulavan suklaista pikakaakaota!

(MTV LIFESTYLE)

Lue myös:

    Uusimmat