Kate Mossin 18-vuotias tytär asteli samalle catwalkille äitinsä kanssa – yhdennäköisyys on hätkähdyttävä

Huippumalli Kate Moss ja tämän 18-vuotias tytär Lila nähtiin samassa muotinäytöksessä. 

1990-luvun ikonisimpiin huippumalleihin lukeutuva Kate Moss on yhä tuttu näky catwalkeilla. 47-vuotias Moss nähtiin tammikuun lopulla Pariisin muotiviikoilla Fendin näytöksessä yhdessä 18-vuotiaan tyttärensä Lilan kanssa. Kyseessä oli ensimmäinen kerta, kun heidät nähtiin malleina samassa näytöksessä.

People-lehden mukaan Lila oli näytöksessä kovassa seurassa, sillä maineikkaan äitinsä lisäksi Kim Jonesin ensimmäistä Fendille suunnittelemaa mallistoa olivat esittelemässä myös ikoninen Naomi Campbell sekä muun muassa Bella Hadid ja Cara Delevingne

Muotinäytöksessä otetut kuvat paljastavat, että peräkkäin catwalkille astelleet tytär ja äiti muistuttavat ulkonäöltään hätkähdyttävän paljon toisiaan.

18-vuotiaalle Lilalle kyseessä ei kuitenkaan ollut ensimmäinen kerta, kun hän asteli näytökseen Pariisin muotiviikoilla. Hän teki debyyttinsä samassa yhteydessä viime syksynä, kun hän esitteli MiuMiun tulevan kesän mallistoa etunenässä. Elle-lehden mukaan ensimmäiset mallikeikkansa Mossin ainoa tytär teki kuitenkin jo 14-vuotiaana.

Vuonna 2002 syntyneen Lilan isä on Jefferson Hack, jonka Moss tapasi vuonna 1999. He pitivät yhtä neljän vuoden ajan.

Äidin ja tyttären yhdennäköisyys on puhuttanut monta kertaa aiemminkin. Näin kävi muun muassa vuonna 2016, kun Moss poseerasi tyttärensä kanssa Italian Voguen kansikuvassa.

Lähteet: People, Vanity Fair, Elle

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja