Kate ja William näyttivät tähdille, mitä on todellinen glamour

Cambridgen herttuatar Catherine ja prinssi William näyttivät viikonloppuna BAFTA-gaalassa, mitä on todellinen glamour. Pariskunta suorastaan loisti, kun he saapuivat Los Angelesin Belasco-teatterissa pidettyyn juhlaan.

Pohjois-Amerikan matkaansa jatkavat Cambridgen herttuatar Catherine ja prinssi William näyttäytyivät lauantaina Hollywoodissa BAFTA-gaalassa, jossa palkitaan televisio-, elokuva- ja teatterialan vaikuttajia.

Sadat fanit kirkuivat innosta, kun pariskunta käveli pitkin punaista mattoa. Kate ja William näyttivät, mitä on todellinen glamour ja tähteys. Kate ihastutti Alexander McQueenin mekossa ja kuningattarelta lainatuissa korvakoruissa. Williamin charmi löi monet taas kerran ällikällä.

– William ja Kate ovat isoimmat tähdet maailmassa. Vaikutus, jonka he ovat tehneet tähtiä täynnä olevaan Hollywoodiin osoittaa sen, toimittaja Piers Morgan suitsutti.

Karismaattinen pariskunta nähtiin illan aikana juttelemassa vapautuneesti muiden isojen nimien, kuten Jennifer Garnerin,Tom Hanksin, Nicole Kidmanin, Jennifer Lopezin ja Quentin Tarantinon kanssa.

Juhlan jälkeisenä aamuna kuninkaalliset nauttivat brunssia Hollywood-tähtien kanssa. Kutsuttujen joukossa olivat muun muassa Reese Witherspoon ja Jennifer Garner.

Lue myös:

Teksti: MTV3/Helmi

Lähteet: thesun.co.uk, people.com

Kuvat: Getty Images

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja