Katariina Souri: En mieti, meneekö uskottavuus

Kirjailija-kuvataiteilija Katariina Souri ei ota musiikkituotoksestaan turhia paineita.

Kata Kärkkäisenä aiemmin tunnettu Katariina Souri on tehnyt syrjähypyn musiikin pariin. Hänen ääntään kuullaan rokkariaviopuolison Anzi Destructionin uutuussinglellä The Farm.

– Olen viimeksi tehnyt levyä 22 vuotta sitten. Silloin lähdettiin paniikissa tekemään sitä suoraan studiolle, eikä ollut aikaa harjoitella. Piti vain saada nopeasti levy ulos. Lähtökohdat olivat aivan väärät, kun lähdettiin tekemään sitä vain julkisuuden takia, hän muistelee 1980-luvulla julkaistua levyään Your Love.

Tämän jälkeen hän vannoi, ettei laula enää koskaan.

– Eihän se mikään hitti ollut, mutta keikoilla kävi porukkaa. Ei se kuitenkaan ollut minun juttuni. Tuli oikea kauhu koko asiaa kohtaan.

Taiteilija-avioliitto on sopuisa

Kesällä 2010 itseään neljätoista vuotta nuoremman muusikon kanssa avioitunut Katariina kertoo seuranneensa miehensä musisointia kotistudiolla, ja kun biisi tuntui vaativan naisääntä, hän päätti kokeilla.

– Se olikin kivaa. En silti sano, että alan laulajaksi. Enkä osaa suhtautua tähän ryppyotsaisesti. En viitsi miettiä, mitä joku sanoo, ja meneekö tässä minun uskottavuuteni. Sen verran hullu olen, että voin heittäytyä tällaiseen.

Katariina kuvaa itseään ja Anzia elämäntapataiteilijoiksi.

– Taiteilijoiden yhteiselämä sujuu sopuisasti, kun on yhteiset intressit, hän toteaa.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat