Käsittämättömän suloinen otus – nakumarsu poseeraa lempiruokiensa kanssa

Puolalainen Ludwig poseeraa mielellään suosikkiruokiensa kanssa. Kuvat pikkuisesta ovat supersöpöjä, sillä Ludwig on marsu.

Kissat eivät omista nettiä. Myös muista lemmikeistä saa hurmaavia kuvia, kuten nakumarsu Ludwig todistaa.

Puolalainen Ludwig poseeraa suosikkiruokiensa kanssa, The Dodo -sivusto kertoo. Ludwigin omistaja Agata Nowackan mukaan marsu syö kuvausten aikana suuren osan kuvausrekvisiitasta. 

Jos kuva ei näy, katso se täällä.

Jos kuva ei näy, katso se täällä.

Jos kuva ei näy, katso se täällä.

Jos kuva ei näy, katso se täällä.

Jos kuva ei näy, katso se täällä.

Osa Ludwigin tenhosta perustunee siihen, että se näyttää karvattomine ruumiineen ja karvaisine kasvoineen pieneltä virtahevolta. Ludwigin kaltaiset skinny-rotuiset marsut ovat enimmäkseen kaljuja.

Myös täysin karvaton marsurotu, Baldwin, on olemassa.

Marsu rakastaa ruokaa

Jokainen marsuja joskus hoitanut tietää, että ne rakastavat ruokaa. Häkkimarsu syö perusateriallaan kuivaheinää ja pellettiä, mutta sen ravintoon kuuluvat myös erilaiset tuoreet kasvit ja vihannekset. Tuoreruokaa ei saa antaa liikaa – se johtaa hengenvaaralliseen ripuliin.

Pähkinät ja siemenet lihottavat, ja niitäkään marsu ei saisi syödä koko ajan. Marsu tarvitsee myös kovaa ruokaa, koska sen hampaat kasvavat jatkuvasti.


Jos video ei näy, katso se täällä.

Jos video ei näy, katso se täällä.

Marsu ehdollistuu helposti esimerkiksi rapisevan pussin tai jääkaapinoven avaamisen ääneen, ja ilmoittaa paikallaolostaan korkealla kuii-huudolla. Ahneudesta kertonee jotakin se, että Marsuyhdistyksen mukaan marsu syö jopa kuusi prosenttia kehonsa painosta päivittäin.

Erikoista kyllä, marsun elimistö ei kykene tuottamaan C-vitamiinia, ja sitä pitääkin lisätä sen ruokaan. Marsu myös syö omia papanoitaan ylläpitääkseen suoliston bakteeritasapainoa.

Ludwig ei ole ainoa laatuaan

Ludwig ei ole ainoa ruokaa rakastava marsu. Instagram-marsujen suurinta huvia onkin poseerata ruoan kanssa!


Lähteet: The Dodo, Wikipedia, Marsuyhdistys


Lue myös:

    Uusimmat