Karu paljastus: Jennifer Aniston suunnitteli perheenlisäystä vain viikkoja ennen kuin Brad Pitt lähti kohtalokkaalle kuvausmatkalle

Jennifer Anistonin ja Brad Pittin avioliitto kariutui, kun Pitt rakastui Angelina Jolieen. Aniston oli haaveillut vain viikkoja aiemmin perheenlisäyksestä.

Hollywoodin unelmaparin aikoinaan muodostaneiden Jennifer Anistonin ja Brad Pittin liitto jaksaa puhuttaa yhä, vaikka parin avioitumisesta tuli heinäkuussa kuluneeksi jo 20 vuotta ja erostakin on ehtinyt vierähtää jo 15 vuotta. Liitto päättyi, kun Pitt ihastui vastanäyttelijäänsä Angelina Jolieen Mr. & Mrs. Smith -elokuvan kuvauksissa.

Brittilehti Mirror kertoo nyt, että eräästä Anistonin vanhasta haastattelusta on pääteltävissä, kuinka puskista tilanne tuli hänelle. Lehden mukaan Aniston nimittäin haaveili perheenlisäyksestä Pittin kanssa vain viikkoja ennen kuin tämä lähti kohtalokkain seurauksin Mr & Mrs Smith -elokuvan kuvauksiin.

Lehti nostaa esiin Anistonin The Guardianille vuonna 2004 antaman haastattelun, jossa tähti sanoi, että "aika on".

– Tiedäthän, sitä voi työskennellä myös vauvan kanssa tai raskaana ollessa. Odotan todella sitä, että voisin vähän hidastaa tahtia, näyttelijä sanoi, mutta kieltäytyi tarkentamasta, milloin haluaisi lapsen.

Sen sijaan Aniston puhui hänen ja Pittin töistä, minkä saattoi tulkita jonkunlaiseksi vihjaukseksi. Parin oli tarkoitus viettää aikaa yhdessä, kun Pittin oli määrä aloittaa Ocean's Tweleve -elokuvan kuvauksissa sen jälkeen, kun Anistonin työt Frendeissä oli tehty ja Pitt oli saanut valmiiksi Mr & Mrs Smithin.

– Olen onnellinen, että voin lähteä mukaan, kun hän kuvaa sitä, Aniston sanoi viitaten Ocean's Twelveen.

Pitt avioitui Jolien kanssa vuonna 2014, mutta jo aiemmin kariutunut liitto päättyi virallisesti viime vuonna.

Pittin ja Anistonin fanit olivatkin innoissaan viime talvena, kun ex-pari tallentui harvinaisiin kuviin hyvin lämpimissä tunnelmissa tammikuun lopulla järjestetyssä SAG-gaalassa.

Ex-parin välien epäiltiin lämmenneen myös vuonna 2019, kun Pitt saapui ex-vaimonsa 50-vuotispäiville. Villeimpien spekulaatioiden mukaan mies olisi jopa ostanut Anistonille syntymäpäivälahjaksi talon, jossa se asuivat yhdessä avioparin.

Pitt kuitenkin torppasi myöhemmin huhut hulppeasta synttärilahjasta.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja