Jennifer Aniston juhli syntymäpäiviään hulppeasti – ex-mies Brad Pitt ilmestyi yllättäen paikalle

Jennifer Aniston rohkeaan rooliin 1:14
Jennifer Aniston sai rohkean roolin Netflix-elokuvasta.

Brad Pitt yllätti ilmaantumalla entisen puolisonsa Jennifer Anistonin syntymäpäiville.

Näyttelijä Jennifer Aniston juhli viikonloppuna 50-vuotispäiviään näyttävästi. Hollywoodissa sijaitsevaan Sunset Tower -hotelliin oli kutsuttu lukuisia tähtiä. Juhlavieraiden joukossa nähtiin myös Anistonin entinen aviomies Brad Pitt.

Tarkkasilmäiset huomasivat Pittin livahtavan paparazzien ohi juhlapaikalle. Hän oli sonnustautunut lippikseen ja piti matalaa profiilia.

Anistonin juhliin saapuivat myös esimerkiksi Gwyneth Paltrow, George ja Amal Clooney, Reese Witherspoon ja Robert Downey Jr.

Jennifer Aniston ja Brad Pitt tapasivat sokkotreffeillä vuonna 1998. Rakkaus roihahti, ja heistä tuli nopeasti 2000-luvun alun kuumin pari, jonka liikkeitä seurattiin tarkasti. Pariskunta meni naimisiin kaksi vuotta ensitapaamisen jälkeen. Heidät vihittiin Malibussa romanttisessa seremoniassa.

Tammikuussa 2005 unelmapari shokeerasi ilmoittamalla avioliittonsa päättymisestä. He olivat yhdessä seitsemän vuotta.

Pian eron jälkeen paljastui Pittin uusi suhde Angelina Jolien kanssa. Vuosia myöhemmin Jolie kertoi, että he rakastuivat jo vuonna 2003, jolloin Pitt ja Aniston olivat vielä naimisissa.

Pittin ja Jolien pitkä suhde päättyi avioeroon vuonna 2016. Aniston meni naimisiinJustin Theroux’n kanssa vuonna 2015, mutta liitto jäi lyhyeksi, kun pari ilmoitti eroavansa helmikuussa 2018.

Lue myös:

    Uusimmat