Oletko huomannut? Brad Pitt muuntautuu aina kumppanikseen

Sosiaalinen media repesi tajuttuaan Brad Pittin olevan todellinen kameleontti.

Näyttelijä Brad Pitt on elämänsä aikana valinnut puolisokseen useaan otteeseen Hollywoodin kirkkaimpaan kärkeen kuuluvia naisia, kuten esimerkiksi Angelina Jolien sekä Jennifer Anistonin

Hiljattain eräs Twitterin käyttäjä huomasi jotain hyvin erikoista Pittin seurustelusuhteista. 

Newyorkilainen valokuvaaja Sarah McGonagall löysi vanhan uutisartikkelin, jossa tähdennettiin sitä, kuinka Pitt aina muuntaa ulkonäköään sen mukaan, kenen kanssa hän seurustelee. 

Eräässä kuvassa esimerkiksi Pitt säteilee ex-vaimonsa Jennifer Anistonin kanssa vuoden 1999 Emmy-gaalassa, jolloin heillä kummallakin oli vaaleita raitoja hiuksissa sekä kultainen rusketus. 

Toisessa kuvassa taas Pitt poseeraa entisen tyttöystävänsä Gwyneth Paltrow'n kanssa. Kaksikolla on samansävyiset ja lähes täysin samaan malliin leikatut vaaleat hiukset.

McGonagallin jakama twiitti on kerännyt lähes 400 000 tykkäystä ja sitä on jaettu uudestaan yli 125 000 kertaa. Sosiaalinen media on ollut pakahtua tajuttuaan Pittin tavan muuntautua todellisen kameleontin tavoin.

– Näin tämän artikkelin Brad Pittistä ja nyt en voi lopettaa sen ajattelemista, McGonagall kirjoittaa Twitterissä.

Eräs Twitterin käyttäjä kommentoi, että Anistonin ja Pittin naamat voisi vaihtaa toisilleen, eikä kukaan huomaisi mitään. 

Useat kommentoijat ovat jakaneet aiheesta myös omia esimerkkejään. Eräs huomautti, että Anistonilla ja Pittillä oli samanlaiset vaaleat raidat hiuksissaan myös hääpäivänään. 

Eräs käyttäjä taas osoitti, että Pitt on ulottanut matkimisensa myös muihin kuin tyttöystäviinsä. Käyttäjän mukaan Pitt ja hänen kollegansa Tom Cruise näyttivät lähes identtisiltä kuvatessaan elokuvaa Veren vangit yhdessä.

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen tästä.

Alla näet lisää esimerkkejä Pittin tavasta mukautua tapailemansa naisen tyyliin.

Lähde: Daily Mail

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja