Entinen unelmapari Brad Pitt ja Jennifer Aniston kuvattiin yhdessä lämpimissä tunnelmissa – tästä kuvasta kohisee nyt koko maailma

Kuvat ex-pariskunnan lämminhenkiseltä vaikuttaneesta jälleennäkemisistä nousi viihdemaailman kovimmaksi uutiseksi.

Hollywoodin entinen superpari Brad Pitt ja Jennifer Aniston sai internetin sekoamaan, kun kaksikko ikuistettiin sunnuntaina lämpimissä tunnelmissa SAG-gaalassa.

Sosiaalisessa mediassa kulovalkean tavoin leviävässä kuvassa näkyy, kuinka hyväntuulisen näköiset näyttelijät vatkasivat toistensa kättä ja eräässä kuvassa Aniston näyttää halaavan Pittiä.

Toisissa, muun muassa Daily Mailin julkaisemissa otoksissa Pitt puolestaan on tarrannut kiinni ex-vaimonsa ranteesta, kun tämä on lähdössä jo jatkamaan matkaansa.

Molemmat pokkasivat gaalassa palkinnot: Pitt roolistaan Once Upon A Time In Hollywood -elokuvassa ja Aniston taas työstään The Morning Show -sarjassa.

Aniston ja Pitt tapasivat sokkotreffeillä vuonna 1998. Rakkaus roihahti, ja heistä tuli nopeasti 2000-luvun alun kuumin pari, jonka liikkeitä seurattiin tarkasti.

Avioliitto päättyi kuitenkin vuonna 2005, ja pian eroilmoituksen jälkeen paljastui, että Pittillä oli suhde näyttelijä Angelina Jolieen. Jolie paljasti myöhemmin, että suhde oli alkanut Mr. & Mrs. Smith -elokuvan kuvauksissa, jolloin Pitt oli vielä naimisissa Anistonin kanssa.

– Anteeksianto ei ole koskaan näyttänyt näin hyvältä, sosiaalisessa mediassa kommentoitiin tuoretta otosta Pittistä ja Anistonista.

Osa faneista riensikin jo kuvat nähtyään toivomaan, että superpari palaisia yhteen.

– Toivoisin niin, että he palaisivat yhteen!

– He kirjaimellisesti näyttävät siltä, että he kuuluvat yhteen.

Pitt ja Aniston ovat olleet vaitonaisia väleistään. Viime vuonna ex-parin välien spekuloitiin lämmenneen, kun Pitt saapui ex-vaimonsa 50-vuotissyntymäpäiville.

Miehen huhuttiin jopa ostaneen entiselle puolisolleen lahjaksi talon, jossa he olivat asuneet yhdessä avioparina. The Sunin mukaan Pitt kuitenkin torppasi väitteet keväällä 2019.  

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja