Kärpiltä täysin posketon avauserä Porissa – Juhamatti Aaltosen häikäisevä syöttö löysi kohteensa, Mika Pyörälä hurjana juhlaottelussaan

Kärpät tekee 0-2 maalin ylivoimalla 0:50
Juhamatti Aaltosen ilmiömäinen syöttö löytää Casey Wellmanin – Ässät-vahti Konstantin Volkov luistelee vaihtoon 0–2-maalin jälkeen.

Oulun Kärpät virittelee hurjaa näytelmää Porissa SM-liigan ottelussa Ässiä vastaan. Kärpät takoi taululle 2–0-johtolukemat reilussa kolmessa minuutissa.

Maalinteon aloitti Aleksi Mustonen, joka hyödynsi Ässät-vahti Konstantin Volkovin haparoinnin. Mustonen siirsi Volkovin haparoivasta torjunnasta tulleen irtokiekon ÄSsät puolustajan luistimen kautta maaliin vain puolentoista minuutin pelin jälkeen.

Kärpät jatkoi tehokkaana. Sakari Salmisen koukkausjäähyn aikana Juhamatti Aaltosen katseharhautus puri, kiekko upealla siirrolla Casey Wellmanille, joka tinttasi suoraan syötöstä alakulmaan.

Voit katsoa Wellmanin maalin pääkuvan videolta.

Tämä riitti Volkoville, joka luisteli vaihtoon. Tilalle Linus Söderström.

Kärpät jatkoi ilotulitustaan. Reilut 15 minuuttia oli kellossa, kun 700. runkosarjaotteluaan pelaava juhlakalu Mika Pyörälä osui. Onnekkaasti, mutta osui kuitenkin. Pyörälä haki syöttöä maalin editse toiselle kulmalle, mutta kiekko kimposi puolustajasta maaliin.

Kun Atte Ohtamaa ja Pyörälä osuivat molemmat vielä kertaalleen, johtaa Kärpät ottelua avauserän jälkeen 5–0.

Pyörälän avauserän toisen osuman näet alla olevalta videolta.

Kärpät tekee 0-5 maalin ylivoimalla 1:06
Mika Pyörälän 700. runkosarjan ottelu alkoi mallikkaasti Porissa. Kaksi maalia avauserässä ja Kärpät 5–0-johtoon.