Karmea ilmiö jatkuu Kanadassa: Rannikolle huuhtoutuu jatkuvasti ihmisten jalkoja – viimeisin löytyi lenkkikengästä

Kanadan rannikolla Brittiläisessä Kolumbiassa on jo 12 viime vuoden ajan seurattu karmivaa mysteeriä: rannikolle on huuhtoutunut useita ihmisten jalkoja. Asiasta kertoo CBS News.

Laskelmien mukaan ihmisen jalkoja on nyt löydetty ja tunnistettu kaikkiaan 15. Viimeinen jalka kenkineen löytyi syyskuussa. Joidenkin löydösten välillä on kulunut useampia vuosia.

Tapauksia tutkiva virasto selvittää parhaillaan sitä, kenelle syyskuussa löydetty jalka kuuluu. On arvioitu, että kyseessä on noin 50-vuotias mies. Viraston mukaan jalka oli 9,5-kokoisessa vaaleanharmaassa Nike-kengässä.

Irronneiden jalkojen alkuperästä on liikkunut hurjia huhuja. Niiden alkuperä on liitetty jopa sarjamurhaajiin ja epäluonnollisiin ilmiöihin.

Viraston mukaan jalkalöydöksiin ei kuitenkaan näyttäisi liittyvän mitään epäilyttävää. Viraston tiedottaja Andy Watson painottaa CBC:n haastattelussa, että syytä huoleen ei ole.

Tutkimusten mukaan kaikissa tunnistetuissa tapauksissa henkilö on joko tehnyt itsemurhan tai kuollut onnettomuuden seurauksena.

Viime vuosina jalkoja on havaittu myös Washingtonin osavaltion rannikolla. 

Juttua päivitetty 17.2. kello 20.49: Kieliasua korjattu.

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja