"Karkasin keittiön kautta" – ihmiset paljastavat yksityiskohtia kaikkien aikojen karmeimmista treffeistään

Viral Thread -sivusto kokosi yhteen ihmisten kammottavimmat treffikokemukset.

”Treffit olivat lopussa. Menin autooni sanottuani hyvästit. Katsoin taakseni, miehellä oli penis esillä ja hän hyväili sitä.”

”30 minuutin illallinen makaronigrilli-nimisessä ravintolassa. Menimme eläinkauppaan, ja seurasin häntä ympäri hevosenruokaosastoa. Koko treffien kesto oli noin 45 minuuttia.”

”Mies oli opiskeluaikojen tiedeparini, ja tapasimme illallisella. Hän otti katsekontaktin salaattiannoksensa yli ja kertoi, että olen ”kaunis kuin Hitlerin veljentytär”. Näyttäisinpä vähemmän häneltä, mutta ok…

Mies oli hyvin intensiivinen ja paljon isompi ja vahvempi kuin minä, joten tekstasin tyttökaverilleni, että hän tapaa minut baarissa tien toisella puolella, näin minulla olisi syy paeta, kun treffit päättyvät. Mies kuvaili minulle, miten hän uskoi minun olevan ”ihastuttava raskaana” ja miten hän oli etsinyt ”niin kauan naista, joka sopisi niin hyvin yhteen hänen geeniensä ja alkuperänsä kanssa”. Hän rullasi hihansa ylös ja paljasti hakaristitatuoinnin. Silloin ilmoitin meneväni naistenvessaan ja karkasin keittiön kautta parhaan ystäväni odottavaan syliin. Minun piti vaihtaa puhelinnumeroni, mies oli niin itsepintainen.”

”Tapasin pojan skeittipuistossa, kun olin 14. Hän kysyi, lähtisinkö seuraavana päivänä ulos. Minusta hän oli upea, ja hän sanoi, että minun kannattaisi pukeutua "jotakin erityistä varten". Poika vei minut pikkusiskonsa hautajaisiin.”

”Vein naisen kuolema-aiheiseen museoon. Itse asiassa ne ovat parhaat treffit, joilla olen ollut.”

”Menimme japanilaiseen ravintolaan. Deittini häiriköi kokkia ja heitteli ruoanpaloja seuraavaan pöytään. Hän ärsytti kokkia niin paljon, että tämä sytytti hänen lautasensa tuleen ja käveli pois. Liekit valtasivat koko lautasen. Oudoimmat treffit koskaan, en malttanut odottaa, että pääsen pois sen naisen luota.”

”Menin leffaan koulukaverini kanssa. En tajunnut, että kyseessä olivat treffit. Elokuvan jälkeen hän kysyi, haluaisinko tulla pelaamaan pelejä hänen luokseen. Suostuin. Heti, kun astuin hänen asuntoonsa, tapasin kahdeksan hänen perheenjäsentään. Hän oli kutsunut suurimman osan perheestään tapaamaan minua. He kaikki uskoivat minun olevan pojan tyttöystävä, ja että tulimme juuri kotiin treffeiltä. Oloni oli hyvin epämukava, enkä saanut kerrottua heille, ettemme oikeasti olleet pari.”

”Menin ensimmäisille Tinder-treffeilleni, jotka osoittautuivat pyramidihuijauksen markkinointikampanjaksi. Mies ei saanut myytyä tarpeeksi , joten hän käytti Tinderiä värväystyökaluna. Valitettavasti tajusin tilanteen todellisen luonteen nopeasti ja häivyin heti."

”Menin sushipaikkaan treffeille erään miehen kanssa.  Hän oli aika söpö, tapasimme netissä. Mies tilasi ramen-keittoa meille molemmille, koska se oli ilmeisesti paras lisuke sushille. En ole syömäpuikkomestari. Yritin käyttää niitä, tiputtelin nuudeleita ja sotkin, joten pyysin tarjoilijalta haarukkaa. Deittini alkoi karjua "et käytä haarukkaa! Se on epäkunnioittavaa! Sinun kuuluu käyttää syömäpuikkoja! Jos et osaa, älä syö!!"

Tarjoilija tuijotti miestä ja sanoi minulle, että on ok, jos tarvitsen haarukkaa. Kyyneleet silmissäni mumisin ”ei kiitos, minä lähden”. Annoin miehelle vähän käteistä ja poistuin.”

Mitä rakastuminen edes on? 


Lue myös:

    Uusimmat