Kari Tapion pojat kiittävät osanotoista – koskettava kuva äidistä ja isästä julki

Äitinsä Pia Viheriävaaran huhtikuun alussa menettäneet Kari Tapion ja Pian pojat ovat saaneet lohtua suruun lukuisista koskettavista viesteistä.

Vuonna 2010 kuolleen iskelmälegenda Kari Tapion leski Pia Viheriävaara menehtyi yllättäen huhtikuun alussa. Poika Joona Jalkanen kertoi tuolloin MTV.fille, että kuoleman syyksi epäillään sairauskohtausta.

Kari Tapiolla ja Pia Viheriävaaralla on kolme poikaa, Jiri,Jani ja Joona Jalkanen. Jiriä ei ole juuri nähty julkisuudessa, mutta Jani keikkailee isänsä jalanjäljissä ja Joona toimii veljensä managerina.

Äitinsä yllättävän kuoleman myötä Jalkasille on sadellut suruvalitteluja. Myöhään torstai-iltana veljekset kiittivät saamastaan tuesta J. Jalkanen Oy:n Facebook-sivulla.

– Kiitämme kaikkia myötäelämisestä kanssamme. On ollut lohduttavaa ja kannustavaa lukea hienoja ja tunteikkaita viestejänne. Pia ja Kari ovat jälleen yhdessä, yhteisellä kiertueellaan. Matka jatkuu ja juna kulkee! Tuestanne kiittäen Jiri, Jani ja Joona Jalkanen, pojat kirjoittavat.

Firman Facebook-sivulla on julkaistu myös kaunis nuoruuskuva Kari Tapiosta ja Pia Viheriävaarasta. Kuvassa nuoripari nauttii päivästä rannalla.

Pia Viheriävaara oli vasta 17-vuotias kun hänen ja Kari Tapion romanssi puhkesi. Miehen kuolema vuonna 2010 oli raskas isku Pialle.

Lue myös:

    Uusimmat