Kari Tapion Joona-poika huutokaupasta: Huusin joitakin tavaroita takaisin itselleni

Joona Jalkanen paljastaa huutokaupan"parhaat herkut" 1:52

Kari Tapion ja Pia Viheriävaaran poika Joona Jalkanen kertoo MTV.fille olevansa tyytyväinen suurhuutokauppaan, jossa myytiin hänen vanhempiensa kuolinpesän jäämistöä. 

Tänään sunnuntaina 17. huhtikuuta Espoon Heikintorilla nautiskeltiin huutokauppatunnelmista. Edesmenneen iskelmälegenda Kari Tapion ja tämän pitkäaikaisen puolison, Pia Viheriävaaran, kuolinpesän jäämistöä myytiin suurhuutokaupassa. 

Tapahtumassa meklarina toimi Venla-palkittu huutokauppakeisari Aki Palsanmäki

Meklari lupaa: Mitään ei jää myymättä 2:04

Kari Tapion ja Pia Viheriävaaran poika Joona Jalkanen oli kiireisenä kirjanpitäjänä kaupassa. Hän kertoo, että tunnelma tilaisuudessa oli varsin juhlava. 

– Kyllä siellä tuntui ihmisillä olevan hyvä meininki ja juhlavakin fiilis. Itsellä siinä oli vähän hässäkkää, kun koitti pitää huolta, että kirjanpito täsmää, Jalkanen kertoo hyväntuulisena huutokaupan jälkeen.

Mies on tyytyväinen tapahtuman kulkuun.

– Pysyimme aikataulussa ja tärkeimmät tavarat, kuten kitara ja kello, löysivät omistajat. Oikein hyvä fiilis jäi siitä, että nämä tavarat saavat nyt uuden elämän, Jalkanen huokaa.

– Isoimmat tavarat onneksi menivät kaupaksi, ei tarvitse Joona-pojan lähteä kantamaan!

Huudettavana eläkepäiviksi ostettu Rolex 1:40

Hän kuitenkin myöntää huutaneensa joitakin pieniä tavaroita takaisin itselleen, kun alkoi näyttää, että niitä myydään turhan halvalla.

– Joitakin ihan pieniä juttuja, kuten koruja ja sellaisia. Aloin katsella, että mikä voisi sopia kellekin sukulaisille, hän nauraa. 

Kari Tapion jäämistöä huonekaluista keikkajulisteisiin huutokaupattiin 3:41:53

Lue myös:

    Uusimmat