Kari Taalasmaata näyttelevä Tommi Taurula: "Mukavampaa olla seksisymboli kuin sen vastakohta"

0:08

Kari Taalasmaan roolista Salatuista elämistä tutuksi tullut ja tulevana kesänä Pihlajasatu-sarjaa tähdittävä Tommi Taurula on saanut totutella roolihahmonsa myötä seksisymbolin viittaan.

Katso videolta artikkelin yltä Tommi Taurulan kesäterkut Salkkarit-faneille!

Tommi Taurulan roolihahmo Salatuissa elämissä Kari Taalasmaa on kuluneena keväänä nähty televisiossa öljyttynä ilman paitaa. Lisäksi Kari on ravannut treffeillä naisten kanssa, kun hän yrittää saada markkinoitua autokorjaamoaan. Näyttelijä on saanut positiivista palautetta kevään juonenkäänteistä.

– Ihmiset varmaan pitävät tämän tyyppisistä juonenkäänteistä. Siinä on tiettyä kepeyttä ja hauskuutta. Sitä on hauska tehdä. En sano sitä, että haluaisin ilman paitaa kekkuloida tässä sarjassa yhtään enempää, Tommi nauraa.

– Luulen, että katsojat juuri tykkäävät tuollaisista juonenkäänteistä. Joku tuolla netissä näytti kirjoittavankin, että pitkästä aikaa hyvää tarinaa Salkkareissa, näyttelijä jatkaa.

Miltä näyttelijästä seksisymbolin rooli tuntuu?

– On se mukavampaa olla seksisymboli kuin sen vastakohta. Ei minulla ole mitään sitä vastaan, mutta en halua kauheasti ilman vaatteita esiintyä.

Pihlajasatu starttaa MTV3-kanavalla torstaina 14.6. klo 19.30. Löydät sarjan myös Katsomosta.

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja