Kari Kanala haaveilee 20 kilon painonpudotuksesta: "Pystyn luopumaan kaikesta paitsi juustosta"

Kari Kanala saa huonoja uutisia kehonsa rasvaprosentista Pippa Laukalta.

Kari Kanala kertoo sortuvansa usein helppoihin ja nopeisiin ruokiin.

Olet mitä syöt -ohjelman uudella kaudella tavataan julkisuudesta tuttuja henkilöitä, jotka kaipaavat apua terveellisempien elintapojen löytämiseen. Apuna ja tukena muutoksessa on lääkäri Pippa Laukka.

Ensitreffit alttarilla -ohjelmasta tuttu pastori Kari Kanala kertoo MTV Uutisten haastattelussa, että hänen epäterveelliset elintapansa ovat aiheuttaneet jopa epätoivoa hänen puolisolleen.

– Vaimoni sanoi vuosi sitten, kun ohjelma tuli, että sinut pitäisi ilmoittaa tuonne. Huvittavaa, että nyt se sitten toteutui, Kanala toteaa.

Kanala kertoo syövänsä paitsi epäterveellisesti, myös epäsäännöllisesti ja yksipuolisesti. Hänen työnsä on vaativaa ja stressaavaa, eikä kiireiden keskellä tule miettineeksi ruokavalintoja.

– Tykkään hedelmistä ja marjoista, eikä minulla ole mitään kasviksia vastaan, mutta sitä vaan sortuu hätäisesti tilaamaan pitsan.

52-vuotiaalle Kanalalle on kertynyt painoa vuosien varrella. 30 vuotta täytettyään hän havahtui ensi kertaa siihen, ettei voinut enää syödä mitä tahansa lihomatta. Pari vuotta sitten hän onnistui pudottamaan personal trainerin avulla 10 kiloa, mutta paino tuli takaisin.

100 kiloa painavan Kanalan pitkän tähtäimen tavoitteena on pudottaa painostaan 20 kiloa. Yksi motivaattori elintapojen keventämiseen löytyy kotoa.

– Minulla on kolmevuotias poika ja ajattelen, että minulla on velvoitteita myös häntä kohtaan.

Jalkapalloa harrastava Kanala toivoo, että painonpudotuksen myötä myös kehonhallinta paranee ja liikkumisesta tulee helpompaa.

Kanala epäilee, että elintapojen muuttamisessa haastavinta on kokonaisvaltainen skarppaaminen ja mukavuudenhalusta luopuminen.

– Olen ajatellut, että pystyn luopumaan kaikesta paitsi juustosta, hän hymähtää.

Olet mitä syöt MTV3-kanavalla keskiviikkoisin 4.12. klo 20 alkaen.

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja