Ensitreffit alttarilla -ohjelmaan palaavalta Kari Kanalalta vihjaus uudesta kaudesta: "Kannattaa katsoa loppuun asti"

Ensitreffit alttarilla -ohjelmaan palaava Kari Kanala odottaa innolla ohjelman uuden kauden alkua.

Paavalin seurakunnan kirkkoherrana toimiva Kari Kanala tekee tänä syksynä odotetun paluun rakastettuun Ensitreffit alttarilla -ohjelmaan. Kanala kertoi MTV Uutisten haastattelussa, että ohjelmasta poissa oleminen tuntui haikealta.

– Olen tosi iloinen, että pyydettiin takaisin. Kyllähän ohjelmaa on aina vähän haikeana katsonut, koska tykkään tästä ohjelmasta, hän kertoi.

– Ohjelman lähtökohta on mielettömän hieno. Jos kaksi ihmistä voi löytää toisensa, sille pitää antaa kaikki tuki, ja sitä kautta se puhuttelee myös kotikatsojia. Sitä kautta ohjelmalla on paljon annettavaa myös sinne.

Kanalan mukaan uudella kaudella nähtävät parit ovat tasavahvoja ja erilaisia.

– Odotan kiinnostavaa kautta. Kannattaa katsoa kausi loppuun asti. Siellä on jotain sellaista, joka takuulla hellyttää sydämiä.

Ensitreffit alttarilla -ohjelmassa seurataan jälleen tulevana syksynä kolmea rohkeaa paria, jotka tapaavat toisensa ensimmäistä kertaa alttarilla samalla kun sanovat toisilleen "tahdon" sukulaistensa ja ystäviensä läsnäollessa. Kanalan lisäksi ohjelman asiantuntijoina nähdään Marianna Stolbow ja Elina Tanskanen.

Ensitreffit alttarilla nähdään AVAlla syksyllä 2019.

Lue myös:

    Uusimmat