Karanteenikaraoke teki Terristä, 53, paikallisen tähden – kuuntele itse!

53-vuotias Terri teki itsestään sensaation karaokelaulannallaan – kuuntele itse! 2:27
Videolla vieraillaan Terrin kotistudiossa ja kuullaan naisen taidonnäytteitä.

Karanteenikaraoke teki viisikymppisestä Terristä paikallisen julkkiksen.

Massachusettsilainen Terri Hafner Riley löysi koronapandemian aikana karanteenikaraoken ja on sen koommin noussut paikalliseksi sensaatioksi, kertoo CBS Boston ja CNN. 53-vuotias Terri laulaa esimerkiksi Janis Joplinia ja Stevie Nicksiä oman kotinsa turvasta.

Nykyisin isoäitinä toimiva Terri on veteraani ja kouluavustaja. Salaa hän on kuitenkin koko elämänsä halunnut olla laulaja. Nyt haave on tavallaan toteutunut.

Pandemian käynnistyessä Facebookissa avautui ryhmä nimeltä Quarantine Karaoke, eli karanteenikaraoke. Suljetussa ryhmässä on nykyisin lähemmäs 700 000 jäsentä. Siellä ihmiset saattoivat jakaa karaoketulkintojaan haluamistaan kappaleista.

Ensimmäisen karaoke-esityksensä Terri kuvasi yöpaitasillaan puhelimellaan. Nyt naisella on jo mikrofoni, pedaalit ja kaiuttimet. Kypsällä naisäänellä on vannoutunut fanikuntansa.

– En ole pysynyt kommenttien vauhdissa. Haluaisin vastata kaikille, tai ainakin tykätä jokaisesta kommentista, mutta en vain pysy niiden mukana, Terri kertoo.

Terri kertoo, että häntä jännittää laulaminen. Se ei ole kuitenkaan estänyt häntä jakamasta videoitaan muille ryhmän jäsenille.

Kuuntele yllä olevalta videoilta naisen taidonnäytteitä!

Lähde: CNN ja CBS Boston

Lue myös:

    Uusimmat