Kapteeni Kirk heitti ilmaan ehdotuksen, jonka toivotaan olevan huonoa pilaa

Star Trek -scifisarjan kulttiasemaan kohonnut näyttelijä William Shatner, eli kapteeni Kirk on heittänyt ilmaan ajatuksen, jonka toivotaan olevan huonoa pilaa.

84-vuotias Shatner toteaa Yahoo Techin haastattelussa potkaisevansa käyntiin miljardiluokan kampanjan yhteisörahoituspalvelu Kickstarterissa, jotta kuivuudesta kärsivään Kaliforniaan saataisiin rakennettua massiivinen vesiputki.

- Haluan 30 miljoonaa dollaria putken rakentamiseen vaikkapa Seattlesta, jossa on paljon vettä. Siellä on liikaa vettä, toteaa Shatner.

William Shatner "kapteeni Kirk" 

William Shatner on melkoinen sosiaalisen median ilmiö. Hän on käynnistänyt aiemminkin Kickstarter-projekteja ja hänellä on Twitterissä valtava faninmäärä: yli kaksi miljoonaa seuraajaa. Hän on tviittaillut yli 30 000 kertaa.

Lähde: Yahoo Tech

Shatner toteaa, että vaikka hän ei onnistuisikaan rahan keräämisessä, niin yrityksen avulla ainakin nostettaisiin tietoisuutta Kalifornian kuivuudesta. 

"Onko hän hullu?"

Teknologiasivusto The Verge ihmettelee, että onko Shatner hullu, vai onko kyse vain huonosta pilasta.

-Koko idea on hullu. Sellaisen putken rakentaminen vaatisi koko Yhdysvaltain länsirannikon kattavaa yhteistyötä ja lukuisten maa-alueiden ostamista. Sitten tarvitsisi löytää paikka, joka antaisi ottaa heiltä vettä pois. Ja lisäksi Kaliforniaan asti päästyään tuo vesi olisi aivan liian kallista, jotta kukaan voisi sitä käyttää, huomauttaa The Verge. 

Lue myös:

    Uusimmat