Kansanedustaja Alatalo kalasteli ääniä yhteislaululla

Keskustan kansanedustaja Mikko Alatalo järjesti puoluetovereidensa kanssa poliittisen tilaisuuden Kaustisen Folk - festivaaleilla.

MTV3 Uutisten mukaan keskustan kansanedustajat Alatalo, Mika Lintilä ja Tuomo Puumala kutsuivat festivaaliyleisöä paikallisen lehden ilmoituksella tapamaan keskustan edustajia.

Kolmikon tunnetuin kasvo, laulajana uransa luonut Alatalo oli palkattu tilaisuuteen yhteislaulattajaksi. Kolmikon muut jäsenet olivat paikalla kutsuvieraana ja talkoolaisena.

Kansanedustajien tempaus herätti huomiota paikallaolijoissa ja festivaalin ohjelmajohtaja Jyrki Heiskanen joutui selvittämään asiaa MTV3 Uutisten kysyessä asiaa.

Puolue ilmoitti tapahtumasta lehdessä etukäteen. Pidättekö siis asiallisena, että yhteislaulattajaksi palkattu Alatalo järjestää ohessa myös poliittisen tilaisuuden?

- Jaa, en ole nähnyt ilmoitusta. Ehkä tässä nyt mennään vähän rajapinnalla. Jos olisin etukäteen tiennyt, että kyseessä onkin tällä tavoin järjestetty tilaisuus, olisin keskustellut Alatalon kanssa, että millä linjoilla täällä ollaan ja onko tuo nyt ihan hyvän maun mukaista. Mutta soittihan Alatalo myös kitaraa ja hoiti hyvin keikkansa. Ja juhlapuheessaan hän vielä kehui festivaalin maasta taivaaseen. En minä jaksa tästä sen pahemmin hermostua.

Lue koko juttu MTV3 Uutiset -sivuilta

(MTV3)

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja