Mainos

Kananmunia cocotte ja kylmäsavulohta

  • 4 kananmunaa
  • 1-1,5 dl kermaa
  • 2 rkl juustoraastetta
  • 80g kylmäsavulohta
  • ruohosipulia
  • suolaa ja valkopippuria

Sekoita kerma ja juustoraaste keskenään. Varaa neljä pientä kuppia ja aseta kylmäsavulohisiivut niiden pohjille. Riko munat yksitellen kuppeihin. Hienonna ruohosipuli ja yhdistä kermajuusto seokseen. Mausta munat suolalla ja pippurilla. Kaada kermajuustoseosta kuppeihin niin että keltuainen lähes peittyy. Paista cocottet uunissa noin 10min 190-asteessa.. Keltuaisen tulisi olla juokseva mutta lämmin. Nauti tuoreen leivän kera!

Mainos

Lisää aiheesta
    Mainos

    Suosituimmat videot

    Mainos

    Uusimmat

    Mainos
    Mainos
     

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.