Kanadalaistyttö teki PowerPoint-esityksen vanhemmilleen saadakseen kissan – perusteluista hitti somessa: "Lupasitte minulle hamsterin viisi vuotta sitten..."

Varo vaaraa! Näin luot kodistasi turvallisen myös lemmikille 1:59
Katso video: Näin teet kodistasi turvallisen lemmikille.

Nuori tyttö oli päättänyt saada kissan ja sen hän tulee myös saamaan.

Kanadan Torontossa asuva Christopher Doyle julkaisi Twitter-tilillään tyttärensä PowerPoint-esityksen, jolla tyttö perusteli perheelleen, miksi heidän tulisi hankkia kissa. Tytön perustelut ovat vakuuttaneet niin vanhemmat kuin Twitter-kansankin. Kissahuumasta uutisoivat muun muassa NDTV ja Bored Panda.

Kissan hankkimisen hyviin puoliin tyttö on esityksessään laskenut muun muassa sen, että "koska se on kissa, sitä ei tarvitse viedä ulos joka päivä kävelyille". Vastuullisena kissanomistajana tyttö lupaa kuitenkin hoitaa kissanhiekkalaatikon puhdistuksen ja kissan hoidon noin yleensäkin.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

"Lupasitte minulle hamsterin 5 vuotta sitten"

Tyttö kertoo opiskelleensa asiaa jo viimeiset viisi vuotta ja vannoo, ettei laista velvollisuuksistaan.

– Ihan oikeasti, lupasitte minulle hamsterin 5 vuotta sitten, eikä sitä koskaan tapahtunut, antakaa minulle nyt vain tämä, tyttö vetosi myös.

– Kaikki muut sisarukseni, vaikka heidän mielipiteensä ovatkin vähemmän tärkeitä, haluaisivat myös kissan, tyttö totesi.

"En voi uskoa, että..."

Isän jaettua tyttärensä perustelut Twitterissä, lähti päivitys leviämään. Julkaisulla on jo yli 20 000 tykkäystä, ja moni kommentoija on ollut vakuuttunut siitä, että tyttö ansaitsee kissansa. Kissaa haluava tyttö pääsi jopa käyttämään nettikansaa lisäperustelunaan.

– En voi uskoa, että Twitter on puolellani, luki tytön lähettämässä ja isän julkaisemassa kujeilevassa tekstiviestissä.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

Jopa PowerPoint-ohjelmiston kehittäjä Microsoft vakuuttui tytön esityksestä:

– Hyvin vastustamaton esitys. hän vakuutti meidät, Microsoftin twiitissä naureskellaan.

Ja niinhän siinä sitten kävi, että tytär onnistui esityksellään kääntämään myös vanhempiensa päät. Sopivaa kissaa on käyty katsomassa paikallisesta eläinsuojelujärjestöstä, ja perheen nimi on "kissalistalla". Isä on myös päivittänyt Twitter-esittelyynsä tekstin: "Etsin kissaa tyttärelleni..."

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

Lähteet:  NDTVBored Panda

Lue myös:

    Uusimmat