Sisukas kissa näki hirveän vaivan yrittäessään päästä sisään ikkunasta – hittivideon kuvannut nainen huomauttaa: "En omista kissaa"

Kissa salamatkustaja lentokoneella Yhdysvaltojen halki – puoliksi syöty muffinssi ja kasa kakkaa paljasti matkalaisen 1:48
Tämä kissa puolestaan salamatkusti Yhdysvaltojen halki lentokoneella.Tä

Liki kaksi miljoonaa tykkäystä keränneellä videolla kissa näkee uskomattoman vaivan päästäkseen sisään kotiin, jossa ei edes asu.

Walesilainainen onnistui taltioimaan videolle erään kissan kummallisen kamppailun, kertoo Mirror. Yllättäen olohuoneen ikkunalle ilmestyi nimittäin kissa, joka selvästi päätti tehdä kaikkensa päästääkseen taloon sisään. Sen suunnitelma oli hypätä avoinna olevasta yläikkunasta sisään, mutta kissaparka jäikin roikkumaan etutassuillaan hankalan näköisesti. Epätoivoinen kamppailu ikkunasta sisään pääsemiseksi kesti useita kymmeniä sekunteja.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

Lopulta kissa hypähti olohuoneen lattialle kuin mitään ongelmaa ei koskaan olisi ollutkaan. Videon kuvannut nainen huomauttaa kuitenkin yhdestä oleellisesta asiasta:

– En omista kissaa.

Videota on katsottu jo yli 6,7 miljoonaa kertaa.

"Se ansaitsee jäädä"

Videon kuvannut TikTok-käyttäjä @jayee1992 ihmettelee videon saatetekstissä kissan näkemään vaivaa.

– Kaikki tuo vaiva, etkä edes asu täällä.

Video on kerännyt liki kaksi miljoonaa tykkäystä sekä kymmeniä tuhansia kommentteja. Monen kommentoijan mielestä kissan pitäisi näkemänsä vaivan vuoksi päästä asumaan walesilaisäidin kotiin.

– Rehellisesti sanoen, jos kissa näkisi noin paljon vaivaa päästäkseen kotiini? Käyttäisin enemmän inhalaattoria ja kärsisin allergiat, koska se ansaitsee jäädä, kommentoi eräs.

– Korjaus: Et omistanut kissaa. Nyt omistat, totesi toinen.

– Et omista kissaa... Kissa omistaa sinut, arveli eräs.

– Tuo kissa teki enemmän leuanvetoja kuin minä koko elämäni aikana, ihmetteli yksi kommentoijista.

– Tuo tapa, jolla se juoksi kohti sinua, häntä pystyssä... Oletko varma, ettei se ole sinun kissasi? kyseli eräs.

"Käytännössä perin tämän kissan"

Ensimmäinen video kissasta nähtiin TikTok-tilillä jo toukokuussa. Siinä kissa maukuu ikkunan takana halutessaan sisään. Ikkunakamppailuvideon saaman suuren suosion jälkeen Jaye1992 on ladannut TikTokiin myös muita videoita, jotka osoittavat, että kissa on päässytkin osaksi perheen elämää, vaikkei heidän olekaan. Eräässä videoista nainen selittää kissan taustoja tarkemmin.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

– Olen asunut täällä kaksi vuotta, ja käytännössä perin tämän kissan edellisiltä vuokralaisilta, jotka ruokkivat sitä. Se nukkuu täällä joinain päivinä jopa 9 tuntia, sitten lähtee, nainen kertoo ja vakuuttaa, ettei aio varastaa sitä, mutta kissa on hyvin itsepintainen halutessaan tulla käymään.

Nainen kertoo kissan asuvan kahden talon päässä, mutta kissan omassa kodissa on lisäksi toinen kissa sekä koira. Nainen arveleekin, että hänen kotinsa on kissalle mieluisa, koska siellä ei ole muita lemmikkejä. Hän uskoo, että omistajat saattavat tietää kissan seikkailuista.

– Se tuo minulle kuolleita asioita, nainen paljastaa myös.

Lue lisää aiheesta lemmikit!

Lue myös:

    Uusimmat