Kanadalainen kauppa teki omituisen mokan – unohtui auki sunnuntaiksi: "Oli surrealistista shoppailla siellä"

Loblaws-liike unohtui auki Kanadassa. Asiakkaan mukaan kukaan ei kuitenkaan vaikuttanut varastavan mitään.

Torontolainen ruokakauppa joutui omituisen tapahtumaketjun keskiöön pääsiäisen 2020 aikaan. Loblaws-liike unohtui auki sunnuntaiksi, vaikka yhtään työntekijää ei ollut paikalla, kertoo CTV.

Kauppa oli yllättäen avoinna

Paikallinen David Marchione kertoi olleensa kävelyllä naapurustossaan, kun havaitsi asiakkaiden tulevan ulos kaupasta ostoskasseja kantaen. David yllättyi siitä, että liike on auki. Koronaviruksen aiheuttamien asiakasrajoitteiden vuoksi kaupan ovella on yleensä pidetty vartijoita, jotka nyt loistivat poissaolollaan.

David päätti itsekin käydä kaupassa. Miehen astuessa liikkeeseen valot olivat päällä ja musiikki soi. Myyjiä tai muuta henkilökuntaa ei kuitenkaan näkynyt.

"Alkoi tuntua siltä, että olen Zombieland-elokuvassa"

David keräsi melko autiossa kaupassa ostoksensa kasaan ja suuntasi kassalle, jolla ei kuitenkaan ollut myyjää. Myös itsepalvelukassat oli suljettu. Yhtäkkiä David tajusi, ettei kaupan varmaankaan kuuluisi olla auki.

– Päätin panna ottamani tavarat takaisin, alkoi tuntua siltä, että olen Zombieland-elokuvassa, mies kuvasi Facebookissa.

David uskoo, että osa kansalaisista hyödynsi tilannetta varastamalla tavaraa, vaikka kaupassa ei paljoa asiakkaita ollutkaan.

– Joku todellakin saa potkut, mies ennusti.

David kirjoitti kokemastaan Facebookissa. Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

Toisen asiakkaan mukaan kukaan ei varastanut

Toisen asiakkaan, Deborah Stewartin mukaan kaupassa soi musiikki ja se vaikutti muutenkin oleva avoinna. Kun Deborah miesystävineen tuli ostoksille, totuus kuitenkin paljastui nopeasti.

– Oli surrealistista shoppailla siellä. Kuin jotakin oisi tapahtunut maailmassa, eikä kukaan olisi kertonut meille, nainen kuvasi CP24:lle.

Deborahin miesystävän mukaan asiakkaat kirjoittivat ylös tavarat, jotka ottivat, ilmeisesti aikeenaan tulla maksamaan ne myöhemmin. Nimettömäksi jääneen miesystävän mukaan kukaan ei vaikuttanut varastavan mitään.

Ketju myönsi unohduksen

Deborah päätti soittaa poliisin, joka saapuikin sulkemaan liikkeen. Poliisikaan ei toistaiseksi ole saanut ilmoitusta siitä, että kaupasta olisi anastettu jotain.

Loblaws vahvisti, että liike todella oli unohtunut auki, koska "sulkemisprotokollaa" ei ollut noudatettu.

Lue myös:

    Uusimmat